Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ako ne nadjes nesto bolje imas moj Gretsch Rancher 6022 na raspolaganju naravno za dž!+Hopkins+ wrote:Drugari, pišem ovde jer ovu temu svi gledaju hehehe.
Jel bi imao neko da mi iznajmi krajem januara na 4-5 dana neku baš dobru akustičnu gitaru, nekog Martina ili nešto tako, treba mi za Temple of the Smoke snimanje albuma. Platio bih naravno. Ako nemate a znate nekoga ko ima i hteo bi da je pozajmi/iznajmi na par dana, javite mi na PM.
Tubemeister je do jaja, probao sam ga u Artistu i oduševio se kako radi.kljaja wrote:Od danas hughes and kettner tubemeister 18...glava+box..
Bice slicice uskoro
Hvala puno Peco, imaću to u vidu, odlična je to gitara!Hillybilly wrote:Ako ne nadjes nesto bolje imas moj Gretsch Rancher 6022 na raspolaganju naravno za dž!+Hopkins+ wrote:Drugari, pišem ovde jer ovu temu svi gledaju hehehe.
Jel bi imao neko da mi iznajmi krajem januara na 4-5 dana neku baš dobru akustičnu gitaru, nekog Martina ili nešto tako, treba mi za Temple of the Smoke snimanje albuma. Platio bih naravno. Ako nemate a znate nekoga ko ima i hteo bi da je pozajmi/iznajmi na par dana, javite mi na PM.
Kul. Kupio negde u Bg-u ili dopremljeno ličnim kanalima iz UK?
Pa..dobroBaalBehrit wrote:Mrzim te.
Koliko te izašao?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest