e pa sad zameni i onu belu plastikicu na headstocku!nemanjavelimirovic wrote:Solomon wrote:Sad je bas sexy![]()

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
e pa sad zameni i onu belu plastikicu na headstocku!nemanjavelimirovic wrote:Solomon wrote:Sad je bas sexy![]()
od soliranja?Funkomat wrote:Nikad mi nije bilo jasno od cega nastaju ta udubljenja u drvetu iza poslednjeg praga... Jel moze neko da mi pojasni?
Funkomat wrote:Nikad mi nije bilo jasno od cega nastaju ta udubljenja u drvetu iza poslednjeg praga... Jel moze neko da mi pojasni?
Funkomat wrote:Nikad mi nije bilo jasno od cega nastaju ta udubljenja u drvetu iza poslednjeg praga... Jel moze neko da mi pojasni?
ja tripovao da se to desi na maple vratovima koji su izlakirani i ako se ne cisti ta prljavstina ona se nagomila i posle nesto kao nagrize lak otkud znam i napravi te хеви релике, bar su tako pricali zasto su u Fenderu uveli rosewood fretboardFunkomat wrote:Nikad mi nije bilo jasno od cega nastaju ta udubljenja u drvetu iza poslednjeg praga... Jel moze neko da mi pojasni?
naravno...pa svi su squrcani.nesharm wrote:Pragove ces kompletno da menjas?
imash PPnesharm wrote:Bio mi je pre neki dan na gajbi Cimar u jako losem stanju, vlasnik se premislja da li da proda ili ne, ali kad sam video stanje pragova, i da mora da se radi refretting...no thanx. Mada vrat je tacno sto ti kazes, siri se kako ide ka telu sto je ql, i ovako na suvo je zvucala super, ali...pragovi, civije, komplet ozicenje unutra, potovi, prekidac, i verovatno magneti...bez 200 jura ulaganja, tesko da bi proslo.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest