Videli smo se veceras, super trgovina, dobro radi gitara. Ostalo ce, verujem, Nemanja reci do detalja...

Cestitke i od mene matori moj, naravno, cisto da se zapljunem ovde.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ma shto bi se vredjao, pazi meni je zao svake gitare koju sam prodao ili menjao, ali jebiga logistika je bila takva ovaj put, a posto imam u planu pravljenje necega shto je slicno 335tici, onda mi je potpuno kul ovo shto sam uradio...A shto se tice prolazenja dobro...pa cena tih mojih gitara je pandan realno za AVRI jag sa original koferom (to nisam slikao, zaboravih)...I dobio sam sve delove tipa njegov bridz, onu spravu da ti poveca tenziju (kako god se to zvalo), rucicu, dokumentaciju....ceo paket.andrej] wrote:kul!
mislim da si mogao i bolje proci, da si bio strpljiviji. particularly, bilo bi mi zao dot-a, on ti je nekako unosio varijetet u kolekciju. sad imas super kombinaciju: 24scale jag-a (singlovi, odlican suptilan trem), telekastera (meni omiljenog, neprevazidjen za gomilu stvari) i ovog jazz-a sa p90 i hambakerom... jedino mi se on tu nesto ne uklapa. meni bi se vise svideo neki SG mesto njega, ili firebird sa hambakerima... jesi probao tako nesto? ovo je samo moje misljenje, nemoj da se uvredis.
Pa pazi, ne patim da bude oridjinal djitra, ali ako nekad bude prilika i neka lova , nisam gadljiv, bitno je da mi se svidi gitara, ostalo nije.fattwang wrote:Biće i prava 335-ica i prava 52-ojka
P.S.
Šta ti pravi Peca?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest