Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Re: Oprema Koju Imate

Post by nemanjavelimirovic » 02 Aug 2013, 10:03

mateuspoz wrote:Imam Swing King ali mi je neprestana želja za tim mališom sa 2x6V6...
Vrlo ti zavidim, Nemanja... :ziveli:

P.S. Koji si zvučnik izabrao?
Pa i nije bash malisha....6L6 je Jive King 50w/15w i 1x15 Eminence Red Coat Big Ben 225w
Kristijan wrote:Одлично, баш сам радознао да чујем снимак, "куваш" нас већ дуго за ово појачало :)
Snimicu danas u toku dana pa cu okaciti :-)
Baba Slim wrote:Nemanja, sta da ti kazem, nego da citiram svoju babu - "U zdravlju ga koristio, boljim ga zamenio!" :lol: :ziveli:
Sviram danas u Mitrovici, pa cu verovatno pre toga imati to zadovoljstvo da na ovom pojacalu snimim test za novog Telca. :D
U planu je da se ne menja :) :ziveli:
Uncle Moe wrote:Pojacalo je bas mnogo lepo.
Hvala, ja sam imao ideju da bde bash takvo, cekam samo da se zavrse novi Logotipi pa da zakacim i verovatno cu staviti zastitne coskove, mada cvrst je materijal...jos cu videti. :ziveli:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 02 Aug 2013, 10:22

YES!

Another fantastic dude in the P&K Audio club! :)

Strava matori, izgleda mega, a po karakteristikama je stvarno zverina covece haha, jedva cekam da ga cujem :ziveli:

andrej]

Post by andrej] » 02 Aug 2013, 11:00

Dobrodosao u klub! :bravo:

moja jedina zamerka ovom mom pojacalu sto je Peca pravio je sto je logo mali... kao da se stidi! bilo bi kulje da je makar vox/fender velicine. kakav ces ti logo da stavis? jel se meni ucinilo, ili je peca na necemu imao logo P&K sa nekom stilizovanom lampom?

i ja razmisljam da stavim metalne coskove i pitam Pecu za veci logo.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 02 Aug 2013, 11:02

O, lepo. Cestitke!

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 02 Aug 2013, 12:41

Nesto nabrzaka odjutros, premoren pa se izvinjavam na neinspirativnom sviranju, mikrofon j eAKG D770, mada nije bash preneo zvuk kako treba, probacu sledeci snimak da odradim sa kondenzatorskim Rode, pa cemo videti, u principu na sledeci MF Jam cu poneti pojacalo jer je ipak najbolje uzivo da se cuje. :) :ziveli:

komil

Post by komil » 02 Aug 2013, 12:52

Čestitke!
Aj snimi i drajv sledeći put.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 02 Aug 2013, 13:57

bogami, da bi snimio drive morao bi da upozori komsije prvobitno :))

super zvuci!
odlicno radi jaguar, just...needs more treble! kontam da mic nije uhvatio dovoljno

Kill surf city

Post by Kill surf city » 02 Aug 2013, 16:26

Image

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 02 Aug 2013, 17:16

do jaja

majtimika

Post by majtimika » 02 Aug 2013, 19:30

cestitke tebra

evo dobio na poklon

Image

drajv je varijanta ts-a a wah je jen mister crybaby iz 68-69 malo je urnisan, ali sa obzirom da ima samo 45 godina nije ni cudo, u glavnom radi do jaja, naj muzikalniji wah koji sam imao prilike da cujem, nema krestanja i probijanja kao kod novih vec samo waka waka faka wah jea

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 02 Aug 2013, 22:55

Немања, лепо звучи, мада ми се много више допада с Телекастером. Ја и иначе не марим тон Јагуара, па је можда само то у питању, али у сваком случају имам сличан утисак као Марко, нешто ми је мутњикав. На основу овог снимка не бих могао да закључим да се ради о звучнику од 15 инча, да не знам који је звучник унутра ја бих мислио да је неки мањи у питању. Што се мене тиче - драјв не мора :) Који је реверб унутра?

Hillybilly

Post by Hillybilly » 02 Aug 2013, 23:13

Unutra je belton reverb.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 03 Aug 2013, 01:27

Kristijan wrote:Немања, лепо звучи, мада ми се много више допада с Телекастером. Ја и иначе не марим тон Јагуара, па је можда само то у питању, али у сваком случају имам сличан утисак као Марко, нешто ми је мутњикав. На основу овог снимка не бих могао да закључим да се ради о звучнику од 15 инча, да не знам који је звучник унутра ја бих мислио да је неки мањи у питању. Што се мене тиче - драјв не мора :) Који је реверб унутра?
Snimicu ponovo test svakako, meni je kul zvuk ovako, jos uvek se navikavam na njega ali sam stvarno prezadovoljan sa svim aspektima pojacala. Bukvalno moze svakako da se namesti a na drajvu razbija...Danas smo ga svirali bash sa razlicitim tipovima gitara...Na hamovima radi do jaja, na singlovima radi do jaja...meni je to to.. :) Meni je jaguar vrlo inspirativan zvukom koliko i telac...naravno sve je to stvar ukusa jelte... :-) :ziveli:
majtimika wrote:cestitke tebra
evo dobio na poklon

Image

drajv je varijanta ts-a a wah je jen mister crybaby iz 68-69 malo je urnisan, ali sa obzirom da ima samo 45 godina nije ni cudo, u glavnom radi do jaja, naj muzikalniji wah koji sam imao prilike da cujem, nema krestanja i probijanja kao kod novih vec samo waka waka faka wah jea
Cestitke!! :-) :ziveli:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 03 Aug 2013, 03:01

majtimika wrote:
Spoiler:
Image
Cestitke brate! :) Ovaj drajv i wah sada nemoj da prodas kad se smoris, svega ti. :lol:

Evo da se pohvalim malo, sad sam pravi-profi-uber-tezgaros, YEEEEEAAAAAAHHH... :lol: :Horatio Caine'd:

Image

Veceras sam vec sa ovim odsvirao svirku sa Plug'N'Play na Sirmium Rock Fest-u u Sremskoj Mitrovici (ima i sutra program, obavezno otidjite i posetite, ko je u mogucnosti), i mogu reci da je jako zanimljivo. :) Potrebno je, meni barem, malo vremena da se naviknem na to da vise ne moram da brinem o kabelu i da mogu da idem gde hocu. Super osecaj, topla preporuka.

U svakom slucaju, razmisljao sam o nabavci ovoga vec neko vreme, ali posto sad u roku od 10 dana treba da imam 3 svirke na otvorenom, rekoh sebi, zasto ne probati? :D Inace, veoma je jednostavan za "instaliranje", podesis gain na transmiteru, namestis da su transmiter i risiver na istim frekvencijama, Volume na risiveru do panja ako je u pitanju gitara (tako je po instruction manualu), kabel od risivera do procesora, i sve spremno. Cirka, ni 5 minuta.

PUNO HVALA Nemanji sto me je povezao sa covekom sa kojim sam sve zavrsio na najbolji moguci nacin. :kiss:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 03 Aug 2013, 09:57

cool :D

sad mozes da skakuces i trckaras kao angus young :lol:

nemanja, cestitke na novom ampu, i svim ostalima na prinovama :ziveli:

Post Reply