majtimika wrote:
drajv je varijanta ts-a a wah je jen mister crybaby iz 68-69 malo je urnisan, ali sa obzirom da ima samo 45 godina nije ni cudo, u glavnom radi do jaja, naj muzikalniji wah koji sam imao prilike da cujem, nema krestanja i probijanja kao kod novih vec samo waka waka faka wah jea
Cestitke brate!

Ovaj drajv i wah sada nemoj da prodas kad se smoris, svega ti.
Evo da se pohvalim malo, sad sam pravi-profi-uber-tezgaros, YEEEEEAAAAAAHHH...

:Horatio Caine'd:
Veceras sam vec sa ovim odsvirao svirku sa Plug'N'Play na Sirmium Rock Fest-u u Sremskoj Mitrovici (ima i sutra program, obavezno otidjite i posetite, ko je u mogucnosti), i mogu reci da je jako zanimljivo.

Potrebno je, meni barem, malo vremena da se naviknem na to da vise ne moram da brinem o kabelu i da mogu da idem gde hocu. Super osecaj, topla preporuka.
U svakom slucaju, razmisljao sam o nabavci ovoga vec neko vreme, ali posto sad u roku od 10 dana treba da imam 3 svirke na otvorenom, rekoh sebi, zasto ne probati?

Inace, veoma je jednostavan za "instaliranje", podesis gain na transmiteru, namestis da su transmiter i risiver na istim frekvencijama, Volume na risiveru do panja ako je u pitanju gitara (tako je po instruction manualu), kabel od risivera do procesora, i sve spremno. Cirka, ni 5 minuta.
PUNO HVALA Nemanji sto me je povezao sa covekom sa kojim sam sve zavrsio na najbolji moguci nacin.