Hvala svima na cestitkama.
Prvi utisci su odlicni u najmanju ruku. Clean zvuk je Fender karaktera koliko mogu da provalim, sto je uvek plus kod mene.

Na clean kanalu je breakup odlican, i vise nego upotrebljiv, s tim sto meni to ne treba jer koristim striktni clean. Na drajv kanalu gaina ima na izvoz, tako da sve moguce stilove moze da pokrije. Sveukupan utisak - mislim da ni izdaleka pojacalo nije hladno i sterilno kao npr H&K i Engl koje sam probao, tako da, ja zadovoljan. Onako, pun, zdrav prirodan zvuk, i super pojacalo prima pedale. O specifikacijama necu, to ima na sajtu.
U subotu imam prvu svirku, pa cemo videti kako se snalazi u bendu, na odgovarajucoj glasnoci.
@Kristijan: Sto se efekata tice, nista specijalno - ispred wah, RC booster koji ce mi drugar napraviti (dok to ne bude gotovo imam OCD na pozajmici za blago prljanje klin kanala i gain boost drive kanala), a za FX loop imam nameru da kupim dilej i multi-modulacionu pedalu, nista specijalno, higijenski minimum koji je potreban. A koje pedale cu uzeti, to takodje cuvam kao malo iznenadjenje. Nadam se da cu uskoro skupiti lovu za tu kupovinu pa cu okaciti ovde.

trenutno je u FX loopu Digidelay i Boss CE-5 koji su na pozajmici, s tim sto me iz nekog razloga CE-5 toliko nervira da mi dodje da ga odmah i vratim drugaru, da dok ne kupim modulaciju koju sam namerio, ne koristim nista drugo.
Sto se Nove tice, sigurno bih voleo da je kupim nekad ponovo, ali necu biti u mogucnosti da skoro to sprovedem u delo. No, polako.
@Funk: Od nedelje jedan dan, obavezno da padne patkometrija.™
@Cortex:

Vidimo se za vikend.