E uspeo sam da nadjem nesto o tim Apollo gitarama, deluju ok. Ali fala Bogu moras prvo da vidis kakav je zvuk i da li ti odgovara ceo taj osecaj. Moze da bude dobra al' ne mora znaci.Mislim, prepoznaces krs kad je uzmes u ruke

.Ako deluje kao da nije krs, onda cuknes u pojacalo pa vidis da li je zvuk krs.Ako ni zvuk nije krs onda kupis

.
U principu su potpuno iste (doduse napisao si i sam u prvoj poruci) s' tom razlikom sto DPG-1350 ima dva singla i jedan hum a ova druga dva hum-a i single. Kontam da bi ti ova druga bolje dosla za neki metal ili tako nesto.
Tremolo je ono....ali mozda moze da posluzi

.
Ako te zanima nesto u fazonu stratocastera imas Apollo DST-100 . On je i jeftiniji - 145 evra, a ove dve su 175.
E sad nemam pojma gde si se informisao (ja sam skontao da je skymusic u pitanju) ako je ovo slucajno povoljnije dacu ti ime radnje na PP, da bas ne pravim reklamu

.Ali mislim da je doticna firma i zastupnik za apollo.Drze te gitare godinama ali se ja nikad nisam interesovao ( 'ebo me ibanez).
E da sad kad je Fox pomenuo Mac-40...vidim da ima za 200 evra. Bilo bi pametnije da das 25 evra vise i da uzmes tu Ariu.Pa se strpi malo za pojacalo.
edit:
Vidim da ima i neka Aria XL-DLX. Po opisu (ako je tacan posto smo svi videli da im je 40W i 10W isto

) je ista kao Mac-40 samo je oblik malo u Jackson fazonu (znaci

) i jeftinija je - 185 e .
Mozda sam i nesto pametno rekao sada, ali ne verujem....spava mi se

.
@ Fox po avataru bi rekao da si se juce zapalio na koncertu

. Nisi valjda prosao ko James Hetfield
Pozdrav