Evo i mog oglasa momci, pa udrite po kritici ako treba

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Samo je jedno pitanje na nemim usnama: zasto?Cortex wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-S ... -oglas.htm
Evo i mog oglasa momci, pa udrite po kritici ako treba![]()
Pasteta u svakom slucaju - genijalna gitara, a i skoro si joj menjao magnete... No, ipak ti znas najboljeCortex wrote:Pa ne znam shta bih ti rekao, super je gitara, valjda sam se zamorio od nje malo, you live and ya learn through mistakes, mozhda cu zhaliti za njojzom soon, who knows, daj malo da se menja, bitno da se neshto deshava, ljudi menjaju magnete, menjaju chivije, menjaju zhice, menjaju gig begove, ovaj tamo kupuje 17-i telekaster po redu, ya catchin' my drift mon.
Savet: Kupi telecasterCortex wrote:Pa ne znam shta bih ti rekao, super je gitara, valjda sam se zamorio od nje malo, you live and ya learn through mistakes, mozhda cu zhaliti za njojzom soon, who knows, daj malo da se menja, bitno da se neshto deshava, ljudi menjaju magnete, menjaju chivije, menjaju zhice, menjaju gig begove, ovaj tamo kupuje 17-i telekaster po redu, ya catchin' my drift mon.
Eee, da je neko vreme srecnijeCortex wrote:@cccira
Tebi tebrice niko ne brani da je otkupish od mene![]()
![]()
Hehe ne zasluzhujem ja custom gitaru, mozhda jednog dana, sada neMUzzY wrote:Onda custom gitaru. Kod Tase recimo...
ZNam da ti se moj EXP nije dopao jbg. ne znam sta bi jos mogao da ti preporucim... Telac sa humoovima?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest