Evo i mog oglasa momci, pa udrite po kritici ako treba
Ocu da promenim gitaru (ko oce nek smisli pametniji naslov)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ocu da promenim gitaru (ko oce nek smisli pametniji naslov)
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-S ... -oglas.htm

Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Samo je jedno pitanje na nemim usnama: zasto?Cortex wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-S ... -oglas.htm
Evo i mog oglasa momci, pa udrite po kritici ako treba![]()
Pa ne znam shta bih ti rekao, super je gitara, valjda sam se zamorio od nje malo, you live and ya learn through mistakes, mozhda cu zhaliti za njojzom soon, who knows, daj malo da se menja, bitno da se neshto deshava, ljudi menjaju magnete, menjaju chivije, menjaju zhice
, menjaju gig begove, ovaj tamo kupuje 17-i telekaster po redu, ya catchin' my drift mon. 
E da si lepo kao čovek odvalio neku astronomsku cifru, pa da imamo materijala da te ovde razvlačimo do besvesti a ti... po dogovoru... Eh... 
Sto i magnete ludaku?
Pasteta u svakom slucaju - genijalna gitara, a i skoro si joj menjao magnete... No, ipak ti znas najboljeCortex wrote:Pa ne znam shta bih ti rekao, super je gitara, valjda sam se zamorio od nje malo, you live and ya learn through mistakes, mozhda cu zhaliti za njojzom soon, who knows, daj malo da se menja, bitno da se neshto deshava, ljudi menjaju magnete, menjaju chivije, menjaju zhice, menjaju gig begove, ovaj tamo kupuje 17-i telekaster po redu, ya catchin' my drift mon.
Bogme i meni naisao neki zamor materijala ovih dana. Nedostaje mi posedovanje backup gitare koja je za takve prilike savrsena
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Savet: Kupi telecasterCortex wrote:Pa ne znam shta bih ti rekao, super je gitara, valjda sam se zamorio od nje malo, you live and ya learn through mistakes, mozhda cu zhaliti za njojzom soon, who knows, daj malo da se menja, bitno da se neshto deshava, ljudi menjaju magnete, menjaju chivije, menjaju zhice, menjaju gig begove, ovaj tamo kupuje 17-i telekaster po redu, ya catchin' my drift mon.
Jel si se prepozn'o a tjorima, jel bilo teshko... 
@Muzzy
Da bih dobio vishe za nju, jer sam se namerachio na LP Studio. (remember?
)
@cccira
Tebi tebrice niko ne brani da je otkupish od mene
@Kristijan
Hehe, pa po dogovoru... ne znam ni koju bih cenu stavio jbg, ali znam ispod koje nece otici, to svakako. Vec mi se javio jedan lik preko KP, i u poruci pita prva rechenica koja je poslednja cena tog Ibaneza, hehehe ne mozhesh s ljudima ni trgovat danas
Ma ljudi, this guitar...it never really screamed >>home<< to me you know...ne znam, mislim da treba menjati dok chovek ne nadje ono shto mu savrsheno odgovara, a ima i malo zabave u tome naravno
Ne vidim zashto bih se skrasio na jednoj istoj gitari(kad vec nemam para za 18 telekastera
), bar dok ne dodjem u neke 40-e kada cu, to sam vec izjavljivao odje na forumu, svirati verovatno telca twin reverb i kabl izmedju

@Muzzy
Da bih dobio vishe za nju, jer sam se namerachio na LP Studio. (remember?
@cccira
Tebi tebrice niko ne brani da je otkupish od mene
@Kristijan
Hehe, pa po dogovoru... ne znam ni koju bih cenu stavio jbg, ali znam ispod koje nece otici, to svakako. Vec mi se javio jedan lik preko KP, i u poruci pita prva rechenica koja je poslednja cena tog Ibaneza, hehehe ne mozhesh s ljudima ni trgovat danas
Ma ljudi, this guitar...it never really screamed >>home<< to me you know...ne znam, mislim da treba menjati dok chovek ne nadje ono shto mu savrsheno odgovara, a ima i malo zabave u tome naravno
Eee, da je neko vreme srecnijeCortex wrote:@cccira
Tebi tebrice niko ne brani da je otkupish od mene![]()
![]()
No mi nije jasno zakaj ce ti lp studio za fjuzhn tribal jazz koji obicavas svirati
I ja mislim da je LP totalno los put kojim zelis da koracas. Al' probaj 
-
nenadnenad
imas yamahu sg700s za 390eu ako ces ici u italiju
[ hcuf]
@cccira, Muzzy
Pokazhite mi gitaru sa fixnim bridge-om i humom u bridge-u, nabavljivu kod nas, i rado cu je uzeti u razmatranje.
Ima gomila gitri sa nefixnim bridge-om koje mi se svidjaju, jbg. Ali necu to.
Ni ne rekoh da je LP Studio savrshen za mene, ali sam rad da probam, videcemo, nisam rekao da cu da uzmem to i samo to, daj prvo da se gitara proda u ovo vreme ne imanja kesha u dzhepovima...
Pokazhite mi gitaru sa fixnim bridge-om i humom u bridge-u, nabavljivu kod nas, i rado cu je uzeti u razmatranje.
Ima gomila gitri sa nefixnim bridge-om koje mi se svidjaju, jbg. Ali necu to.
Ni ne rekoh da je LP Studio savrshen za mene, ali sam rad da probam, videcemo, nisam rekao da cu da uzmem to i samo to, daj prvo da se gitara proda u ovo vreme ne imanja kesha u dzhepovima...
Onda custom gitaru. Kod Tase recimo...
ZNam da ti se moj EXP nije dopao jbg. ne znam sta bi jos mogao da ti preporucim... Telac sa humoovima?
ZNam da ti se moj EXP nije dopao jbg. ne znam sta bi jos mogao da ti preporucim... Telac sa humoovima?
Hehe ne zasluzhujem ja custom gitaru, mozhda jednog dana, sada neMUzzY wrote:Onda custom gitaru. Kod Tase recimo...
Telac sa humovima...nije telac
Elem, zaista, strashno je kako nema dobrih i versatilnih gitara sa fixnim bridge-om, ili morash da puknesh milijardu dinara ili da ipak uzmesh neshto sa "floating" ili "licenced floyderica" fazonom, shto mi se definitivno ne dopada. Mislim mozhe to da se sredi, nabije se nekakvo drvo ispod opruga i blokira tremolo, ali kazhu da chak i to drvo utiche na zvuk nemam pojma, ...
Idealna gitra za mene bi bila, kad razmislim...HSS kombinacija, fixni bridge, masan overall ton, dakle mahagony eventualno basswood jel?, volem mapple (shirok masivan)vrat mada nije nuzhno, clean ton bitniji od drive-a a na drajvu ni previshe spongy al nikako muljavo. Can it be found?
http://www.kupujemprodajem.com/Najredji ... -oglas.htm