Ja sam se u poslednje vreme "primio" na taj deo gitare i ne skidam ga. Koliko i kako to menja zvuk po vama? Da li je to u pozitivnom smeru ili u suprotnom?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Da, ja bez toga ne mogu da zamislim sviranje. Skoro uvek mi prsti, deo sake, kako vec lezi na zicama.nikolic025 wrote:emogu da mutiram zice
Ti si praktično jedini koji je to zaista i koristio, ali nisi napisao kako si doživeo promenu tona bridge magneta i da li ti se to dopalo ili ne? Što se tiče mutiranja žica i sviranja sasvim kod bridgea to je potpuno jasno, ali sa druge strane više ne derem ruku o one čelične šrafove na sedlima.Makinov wrote:Imam. Koristio. Pocinje da nervira zbog mutiranja zica.Samo ukras i nista vise... =]
Veoma rado.Sava wrote:Ti si praktično jedini koji je to zaista i koristio, ali nisi napisao kako si doživeo promenu tona bridge magneta i da li ti se to dopalo ili ne? Što se tiče mutiranja žica i sviranja sasvim kod bridgea to je potpuno jasno, ali sa druge strane više ne derem ruku o one čelične šrafove na sedlima.Makinov wrote:Imam. Koristio. Pocinje da nervira zbog mutiranja zica.Samo ukras i nista vise... =]
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest