ash-tray ili bridge cover već kako ko to zove?
Ja sam se u poslednje vreme "primio" na taj deo gitare i ne skidam ga. Koliko i kako to menja zvuk po vama? Da li je to u pozitivnom smeru ili u suprotnom?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Da, ja bez toga ne mogu da zamislim sviranje. Skoro uvek mi prsti, deo sake, kako vec lezi na zicama.nikolic025 wrote:emogu da mutiram zice

Samo ukras i nista vise... =]
 Samo ukras i nista vise... =] 
 Ti si praktično jedini koji je to zaista i koristio, ali nisi napisao kako si doživeo promenu tona bridge magneta i da li ti se to dopalo ili ne? Što se tiče mutiranja žica i sviranja sasvim kod bridgea to je potpuno jasno, ali sa druge strane više ne derem ruku o one čelične šrafove na sedlima.Makinov wrote:Imam. Koristio. Pocinje da nervira zbog mutiranja zica.Samo ukras i nista vise... =]
Veoma rado.Sava wrote:Ti si praktično jedini koji je to zaista i koristio, ali nisi napisao kako si doživeo promenu tona bridge magneta i da li ti se to dopalo ili ne? Što se tiče mutiranja žica i sviranja sasvim kod bridgea to je potpuno jasno, ali sa druge strane više ne derem ruku o one čelične šrafove na sedlima.Makinov wrote:Imam. Koristio. Pocinje da nervira zbog mutiranja zica.Samo ukras i nista vise... =]
 Imam SD magnete, Hot seriju... Tako da nemam pure tele tone. Relativo high output. Pepeljara ide dobro uz fender magnete, citao sam negde, imash bash neka posebna twang serija. Navodno, izoluje bas i srednje. Voski dolaze do izrazaja, i to mu super dodje za chicken-picken.
 Imam SD magnete, Hot seriju... Tako da nemam pure tele tone. Relativo high output. Pepeljara ide dobro uz fender magnete, citao sam negde, imash bash neka posebna twang serija. Navodno, izoluje bas i srednje. Voski dolaze do izrazaja, i to mu super dodje za chicken-picken. Users browsing this forum: No registered users and 1 guest