Chesi ponovo jashu!!!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- SiskoMarcetic
Re: Chesi ponovo jashu!!!
Izgleda moćno
- Haralampije
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEEEEEE OPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Haralampije wrote:NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEEEEEE OPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Cini mi se da je ovakva tema vec bila negde na forumu
A vi sto toliko hejtujete ove gitare procitajte prvo specifikacije pa onda komentarisite. Meni schaller, duncan emg, mahagoni ne odaje utisak su to sad onakve gitare kao od pre 2o, 30 i vise godina 

Jbg, dok smo se mi ovde igrali kauboja i indijanaca Cesi odjahali... http://www.spectorbass.com/NewFiles/euro.html
Sad ce dejankuki da se javi. On je jedan od najvecih jolananostalgicara na forumu.
Al' sto jes' jes' - ovo sad lici na gitare.

super je to sve al kad videh da je ona dijamant gitara na foru lp-ja oko 850eura...malo mi je puno,lici to sve na super gitare ali mi je opet malo puno,mogli bi da smanje cene i da privuku mnogo vise musterija.
Pa mozda je model sa Custom Jolana Hamovima jeftiniji ! 

Moguce, al da ih ima kod nas oma bi otisao da cekiram koju 

Eto... A vazda smo se sprdali sa Česima, a Jolana je imala status kletve za muzičara. OK, nije da je to bila neka firma... Samo eto, svi napreduju, svi uče na greškama, samo se mi i dalje davimo u prašini koju smo sami podigli. Svirao bih ja ove nove Jolane bez blama.
sinisake wrote:Sad ce dejankuki da se javi. On je jedan od najvecih jolananostalgicara na forumu.
Ko.. ja... nostalgicar.

viewtopic.php?p=30532#p30532

Jolana je bre gitara za ove Ashtone, Astere... Sqvirere... i ostale cackalice... i vJesla...
Jolana je bre pravila gitare dok su Astoni, Asteri i ostali pravili nunchake i pingpong rekete!
Eh, sta ti je slovenska lepota!

- mislim_stvarno
joj kako zelim jolanu dijamant...
- whosyourdaddy
Word up! samo one prekidace rotirajuce na LP-evima da promene i to je to.dejankuki wrote:Jolana je bre gitara za ove Ashtone, Astere... Sqvirere... i ostale cackalice... i vJesla...