Chesi ponovo jashu!!!
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- SiskoMarcetic
Re: Chesi ponovo jashu!!!
Izgleda moćno

- Haralampije
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEEEEEE OPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1   

Haralampije wrote:NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NEEEEEE OPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Cini mi se da je ovakva tema vec bila negde na forumu  A vi sto toliko hejtujete ove gitare procitajte prvo specifikacije pa onda komentarisite. Meni schaller, duncan emg, mahagoni ne odaje utisak su to sad onakve gitare kao od pre 2o, 30 i vise godina
 A vi sto toliko hejtujete ove gitare procitajte prvo specifikacije pa onda komentarisite. Meni schaller, duncan emg, mahagoni ne odaje utisak su to sad onakve gitare kao od pre 2o, 30 i vise godina 

A vi sto toliko hejtujete ove gitare procitajte prvo specifikacije pa onda komentarisite. Meni schaller, duncan emg, mahagoni ne odaje utisak su to sad onakve gitare kao od pre 2o, 30 i vise godina
Jbg, dok smo se mi ovde igrali kauboja i indijanaca Cesi odjahali... http://www.spectorbass.com/NewFiles/euro.html

Sad ce dejankuki da se javi. On je jedan od najvecih jolananostalgicara na forumu.
Al' sto jes' jes' - ovo sad lici na gitare.

super je to sve al kad videh da je ona dijamant gitara na foru lp-ja oko 850eura...malo mi je puno,lici to sve na super gitare ali mi je opet malo puno,mogli bi da smanje cene i da privuku mnogo vise musterija.

Pa mozda je model sa  Custom Jolana Hamovima jeftiniji ! 

Moguce, al da ih ima kod nas oma bi otisao da cekiram koju 

Eto... A vazda smo se sprdali sa Česima, a Jolana je imala status kletve za muzičara. OK, nije da je to bila neka firma... Samo eto, svi napreduju, svi uče na greškama, samo se mi i dalje davimo u prašini koju smo sami podigli. Svirao bih ja ove nove Jolane bez blama.

sinisake wrote:Sad ce dejankuki da se javi. On je jedan od najvecih jolananostalgicara na forumu.
Ko.. ja... nostalgicar.
 m'neee..   Bwateeee Sinisho... pa jos uvek dnevno barem jedarred na 15 minuta uzmem Jolanu....  GALAXIS...
   m'neee..   Bwateeee Sinisho... pa jos uvek dnevno barem jedarred na 15 minuta uzmem Jolanu....  GALAXIS...  viewtopic.php?p=30532#p30532

Jolana je bre gitara za ove Ashtone, Astere... Sqvirere... i ostale cackalice... i vJesla...
Jolana je bre pravila gitare dok su Astoni, Asteri i ostali pravili nunchake i pingpong rekete!    Eh, sta ti je slovenska lepota!
  Eh, sta ti je slovenska lepota!

Eh, sta ti je slovenska lepota!
  Eh, sta ti je slovenska lepota!- mislim_stvarno
joj kako zelim jolanu dijamant...

- whosyourdaddy
Word up! samo one prekidace rotirajuce na LP-evima da promene i to je to.dejankuki wrote:Jolana je bre gitara za ove Ashtone, Astere... Sqvirere... i ostale cackalice... i vJesla...