Pacifica ili Squier???
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pacifica ili Squier???
Yamaha Pacifica 112 V(vcx,vmx) ili Squier By Fender Classic Vibe Stratocaster® '60s ili Squier By Fender Simon Neil Stratocaster), ili kako god. Juce sam probao Yamaha Pacifica 112 j, i nisam bio odusevljen, ali valjda nisam trebao ocikivati vrh gitaru za tu kintu. Uskoro bi trebalo da probam i ova dva gore navedena squier-a, ali bih voleo da cujem vase misljenje, o oba proizvodjaca i o ovim modelima. A ukoliko imate neki predlog za neku petu gitaru to bi bilo sjajno, cenovni rang do 300-350 evra, za blues svirku...i tako to.
Ukoliko se o ovim gitarama vec pisalo, oprostite ali nemam vremena da pretrazujem sve, nesto sam iscitao ali mislim da je ne dovoljno da bi imao pravu predstavu. Aj uzdravlje 
- Haralampije
Re: Pacifica ili Squier???
Od ove tri classic vibe all the way,ako ti se svidi pod rukom.
Squier CV definitivno.
Za 350 evra juri polovnog meksickog strata...
Ako neces polovno onda nemem pojma, nisam svirao nista od ovog gore navedenog
Ako neces polovno onda nemem pojma, nisam svirao nista od ovog gore navedenog
Hvala ljudi. Idem u pon da probam tog squier-a, pa sta mi Bog da, polovno ne bi kupovao iako znam da mogu dosta bolje da prodjem. Nego jer mi preporicujete da pogledam jos neke gitare sem ovih? Moze bilo sta samo da nema oblik telekastera, nesto ih ne mirisem izgledom
, i da ima konfiguraciju magneta hss ili sss.?
Simon Neal model kida. Elektronika je na komadu kog sam ja probao bila zesci bullshyte, ali ako promenis potove (i wire-ing) imas odlicnu odlicnu dzitru. 
Idem u pon da probam, svakako mislim da je squier bolji izbor po vasim komentarima, ali trebalo bi to probati. E, a sad su ovi u mitrosu spustili cene strata na 400 evra, mozda i to pazarim ako se ne razgrabe dok ja skupim kintu. Kakav sam baksuz mislim da hoce, ali ajd da se

-
nenadnenad

probaj ovo
220-250eu
Verujem da dobro zvuci ali ne volim izgled telekastera...

te telecastere je jako tesko naci u mitrosu, ima ih i sa humbuckerima, al cim dodju razgrabe se u trenutku... barem je u ns tako..
- Hotstepper
CV definitivno! Ima onaj sunburst sa maple vratom... samo metnesh crni pickguard (moja omiljena kombinacija) i eto miline!
Javi kako si prosh'o!
Javi kako si prosh'o!
Naravno javljam sta sam pazario, nego ovaj strat za 400 evra u mitrosu, meksikanac, jel?
da, treba probati, ljudi kazu da bi ti CV squieri mogli biti bolji od mexikanaca...
Ukoliko su bolji ondak definitivno cv, treba probati pa presuditi, ovako mozemo samo da nagadjamo, sem ako ima neko ko je probao i meksikanca i cv, pa da podeli iskustvo. 
MitkeLAP wrote:Ukoliko su bolji ondak definitivno cv, treba probati pa presuditi, ovako mozemo samo da nagadjamo, sem ako ima neko ko je probao i meksikanca i cv, pa da podeli iskustvo.