Ukoliko se o ovim gitarama vec pisalo, oprostite ali nemam vremena da pretrazujem sve, nesto sam iscitao ali mislim da je ne dovoljno da bi imao pravu predstavu. Aj uzdravlje
  Ukoliko se o ovim gitarama vec pisalo, oprostite ali nemam vremena da pretrazujem sve, nesto sam iscitao ali mislim da je ne dovoljno da bi imao pravu predstavu. Aj uzdravlje 
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

, i da ima konfiguraciju magneta hss ili sss.?
 , i da ima konfiguraciju magneta hss ili sss.?

MitkeLAP wrote:Ukoliko su bolji ondak definitivno cv, treba probati pa presuditi, ovako mozemo samo da nagadjamo, sem ako ima neko ko je probao i meksikanca i cv, pa da podeli iskustvo.
 za squier.Probao sam Simon Neil strat i gitara zvuci dobro.Meni se iz te cv serije najvise svidja '50 strat.U Bg-u sam probao i Vintage V6 icon u music centru i mislim da je isto tako dobar izbor,jedino moze da ti se ne svidi taj icon finish
 za squier.Probao sam Simon Neil strat i gitara zvuci dobro.Meni se iz te cv serije najvise svidja '50 strat.U Bg-u sam probao i Vintage V6 icon u music centru i mislim da je isto tako dobar izbor,jedino moze da ti se ne svidi taj icon finish  .Sto se fendera tice,probaj pa ako ti se svidi ustekaj jos malo para.Ja bih licno isao na squiera,super gitara,a 10 000 razlike u odnosu na fendera nije malo para.Srecno sa kupovinom
 .Sto se fendera tice,probaj pa ako ti se svidi ustekaj jos malo para.Ja bih licno isao na squiera,super gitara,a 10 000 razlike u odnosu na fendera nije malo para.Srecno sa kupovinom  !
 !Users browsing this forum: No registered users and 1 guest