Sto se mog stava tice ,nikad nisam pozeleo ,a niti cu ,da ga posedujem,jednostavno mi je odbojan ,bas upravo iz gore navedeih razloga.
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
I meni je super ali zbog cijene sam ga bas i kupio. Bio je prvo 450 km (225 e) pa je onda spustio na 350 km,jer ga nije niko htio a njemu su trebale pare. Meni se ucinila kao dobra prilika. Slabo nesto i vidjam washburn bass gitare pa sam htio da budem malo drugaciji od drugihFlealip wrote:Bas dzabe!![]()
Ja sam jedno vreme jurio taj bass i polovan nije bio ispod 275-300E, a u radnji jos vise. Koliko sam ja imao prilike da vidim, super gitara
Pa sad, na samu originalnost utiče dosta drugih faktora pored marke basa, mada je vrlo originalan momenat da si za te pare pazario NTB.Lt_Columbo wrote:I meni je super ali zbog cijene sam ga bas i kupio. Bio je prvo 450 km (225 e) pa je onda spustio na 350 km,jer ga nije niko htio a njemu su trebale pare. Meni se ucinila kao dobra prilika. Slabo nesto i vidjam washburn bass gitare pa sam htio da budem malo drugaciji od drugihFlealip wrote:Bas dzabe!![]()
Ja sam jedno vreme jurio taj bass i polovan nije bio ispod 275-300E, a u radnji jos vise. Koliko sam ja imao prilike da vidim, super gitara
U pravu si,nije samo bass u pitanjuCope wrote:Pa sad, na samu originalnost utiče dosta drugih faktora pored marke basa, mada je vrlo originalan momenat da si za te pare pazario NTB.Lt_Columbo wrote:I meni je super ali zbog cijene sam ga bas i kupio. Bio je prvo 450 km (225 e) pa je onda spustio na 350 km,jer ga nije niko htio a njemu su trebale pare. Meni se ucinila kao dobra prilika. Slabo nesto i vidjam washburn bass gitare pa sam htio da budem malo drugaciji od drugihFlealip wrote:Bas dzabe!![]()
jer je na yt ne zabranjeno pretstavljanje bas opreme ako se ne slepaparker wrote:Ima neki lik iz NS koji ima gomilu klipova na YT sa ovim basom, slepovanje i taj rad
...jer ljubav je - slepa!Bozha wrote:jer je na yt ne zabranjeno pretstavljanje bas opreme ako se ne slepaparker wrote:Ima neki lik iz NS koji ima gomilu klipova na YT sa ovim basom, slepovanje i taj rad
Potpuno te razumem, imam istog, doduše sa 4 žice, isto HS kombinacija. Imao sam StingRay-a pre i American Deluxe V Jazz bas. Šta da kažem kada je ovo najkompletnija gitara koju sam svirao!supersonic wrote:stvarno ga volem, više od stingray-a![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest