Sto se mog stava tice ,nikad nisam pozeleo ,a niti cu ,da ga posedujem,jednostavno mi je odbojan ,bas upravo iz gore navedeih razloga.
Bas gitare koje sviramo!
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Bas gitare koje sviramo!
Da ne citiram-i meni izgleda bongo kao od plastike,verovatno je to posledoca ovih njegovih za bas gitaru nesvakidasnjih dizajnerskih resenja,ali ne sumnjam u to da zvuci opasno 
Sto se mog stava tice ,nikad nisam pozeleo ,a niti cu ,da ga posedujem,jednostavno mi je odbojan ,bas upravo iz gore navedeih razloga.
Skromno-radna oprema-YAMAHA

- Lt_Columbo
I meni je super ali zbog cijene sam ga bas i kupio. Bio je prvo 450 km (225 e) pa je onda spustio na 350 km,jer ga nije niko htio a njemu su trebale pare. Meni se ucinila kao dobra prilika. Slabo nesto i vidjam washburn bass gitare pa sam htio da budem malo drugaciji od drugihFlealip wrote:Bas dzabe!![]()
Ja sam jedno vreme jurio taj bass i polovan nije bio ispod 275-300E, a u radnji jos vise. Koliko sam ja imao prilike da vidim, super gitara
Ima neki lik iz NS koji ima gomilu klipova na YT sa ovim basom, slepovanje i taj rad
Pa sad, na samu originalnost utiče dosta drugih faktora pored marke basa, mada je vrlo originalan momenat da si za te pare pazario NTB.Lt_Columbo wrote:I meni je super ali zbog cijene sam ga bas i kupio. Bio je prvo 450 km (225 e) pa je onda spustio na 350 km,jer ga nije niko htio a njemu su trebale pare. Meni se ucinila kao dobra prilika. Slabo nesto i vidjam washburn bass gitare pa sam htio da budem malo drugaciji od drugihFlealip wrote:Bas dzabe!![]()
Ja sam jedno vreme jurio taj bass i polovan nije bio ispod 275-300E, a u radnji jos vise. Koliko sam ja imao prilike da vidim, super gitara
- Lt_Columbo
U pravu si,nije samo bass u pitanjuCope wrote:Pa sad, na samu originalnost utiče dosta drugih faktora pored marke basa, mada je vrlo originalan momenat da si za te pare pazario NTB.Lt_Columbo wrote:I meni je super ali zbog cijene sam ga bas i kupio. Bio je prvo 450 km (225 e) pa je onda spustio na 350 km,jer ga nije niko htio a njemu su trebale pare. Meni se ucinila kao dobra prilika. Slabo nesto i vidjam washburn bass gitare pa sam htio da budem malo drugaciji od drugihFlealip wrote:Bas dzabe!![]()
jer je na yt ne zabranjeno pretstavljanje bas opreme ako se ne slepaparker wrote:Ima neki lik iz NS koji ima gomilu klipova na YT sa ovim basom, slepovanje i taj rad
Ma da, i meni to ide na živce..
...jer ljubav je - slepa!Bozha wrote:jer je na yt ne zabranjeno pretstavljanje bas opreme ako se ne slepaparker wrote:Ima neki lik iz NS koji ima gomilu klipova na YT sa ovim basom, slepovanje i taj rad
Potpuno te razumem, imam istog, doduše sa 4 žice, isto HS kombinacija. Imao sam StingRay-a pre i American Deluxe V Jazz bas. Šta da kažem kada je ovo najkompletnija gitara koju sam svirao!supersonic wrote:stvarno ga volem, više od stingray-a![]()

Tobias Pro. Neko ga je verovatno vec video na kupujemprodajem i ostalim oglasima, prodaje ga drugar Vukela. Neck thru kontrukcija, flame maple top, a telo mislim da je od oraha (odokativno nema sanse da se izvali od cega je telo, a na netu se spominju neki orasi). Po mom ukusu vrat je deblji nego inace, pa da se ja pitam malo bih ga stanjio, ali amo malo. Ima 2 split coila (2 precision magneta), njegov preamp (volume, balance, bass i treble) i u kutiji sa elektronikom je EMG booster koji sluzi kao dodatni volume...nije toliko primenjivo ali nije ni bitno sada. Ne znam kakav mu je fabricki bridge, ali Vucko mu je stavio Hipshot A style sa kojim moze da se podesava spacing izmedju zica. Sve u svemu, bass je ko bombona. Meni je cast sto sam ga dobio da ga probam, jer je to verovatno jedini put da cu svirati ovakav komad s obzirom da se vise ne proizvode. Nije custom shop hand job made vec je serijska proizvodnja, mislim da su to Korejanci radili. Cena je na mestu, vredi te pare, ali steta sto smo u zbudj drzavi pa ne mozemo da priustimo sebi taj "luksuz". Snimio sam kratak klip sa najbudjavijom kamerom na svetu koja je snimila najbudjaviji zvuk i najbudjaviju sliku pa uzivajte u budjaluku ukoliko je to u opste moguce.
Bas si upside-down na pocetku 
Al izlaze dobro "praćka" srednjaci 

Prinova
A lepo lepo
Svaka čast kralju
Svaka čast kralju