cuo sam, poslao mi WW sa slikama i videoaudio zapisom na mail pa sam tamo i zapazio ove nove igrackeSolomon wrote:mislim da je seafoam green boja, ev ti i kako zvuci![]()

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
cuo sam, poslao mi WW sa slikama i videoaudio zapisom na mail pa sam tamo i zapazio ove nove igrackeSolomon wrote:mislim da je seafoam green boja, ev ti i kako zvuci![]()
To je to..Cope wrote:Većina novih rezbarija qrtzu ne valja
ja sam prvi medju njima, doduse, ne totalno neinformisan. i to kewl, jer da nije kewl sad puno bi kenjao o zvuku, sto je smor :\parker wrote:imam utisak da ljudi cesto okace bas koji im je lep na oko, nevezano za zvuk i svirljivost i sve ostalo..
znaci i ovo je print ko iverica, laminat, lesonit?nnkvocka wrote:primetio sam da vecina gitara ima flame i spalted topove
probao sam 3 komada ja mislim, i meni su bili bas oke, pogotovu sa bartolincimannkvocka wrote:Jesi ti isprobao sve te majoneze? Prvi i jedini utisak koji su ustavili na mene jeste da ih treba provuci kroz cirkular, pa se pitam da li gresim...
E mislio sam bas na taj komad!Bozha wrote:znaci i ovo je print ko iverica, laminat, lesonit?nnkvocka wrote:primetio sam da vecina gitara ima flame i spalted topove
I tako mi to kitnjasto uvek zesci kich na velikoserijskim proizvodima. Jednostavno ne volim. Sve ostalo, ukljucujuci i cenu je skroz ok.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest