VST MUKE

Moderators: dejankuki, toza, Reverse

Post Reply
straft

VST MUKE

Post by straft » 28 Jan 2007, 02:18

Skinem vst sa neta, namestim sve sto zelim i kad svaki sledeci put pustim pesmu u Nuendo-u on mi vrati na drugi efekat ili se instrument uopste ne cuje??? U cemu je problem.

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 28 Jan 2007, 03:18

VST ili VSTi? Softverski sint ili ASIO efekat?

To mi više liči na problem sa sintovima... U svakom slučaju, elaboriraj - koji Nuendo, koji setinzi, koji VST ili VSTi, da li je uključena Automation ("R" i "W" dugmići na osnovnom polju trake).

toza
Urednik

Post by toza » 28 Jan 2007, 20:06

Probaj ako je moguce da napravis preset za zeljeni instrument, tj zvuk, a onda posle kad se pokrene taj VSt ti ga(preset) samo ucitaj!

straft

POZDRAV

Post by straft » 30 Jan 2007, 09:34

-Skinuo sam VST instrument Accordion koji je free. (Posto sam mislio da je to problem sa demo verzijamai da li je to tacno)
-Accordion.dll sam bacio u Vstplugins.
-Importovao sam midi u projekat i na njega stavio pomenuti VST instrument.
-Radim u Nuendo 2.
-Iskreno ne znam kako da utvrdim da li je Softverski sint ili ASIO efekat(niti znam sta to znaci)?
- I ukljucivao sam i iskljucivao sa "R" i "W"!
HVALA i MNOGO POZDRAVA!

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 30 Jan 2007, 17:40

Pa to je, IMPORTOVAO si MIDI - verovatno iz nekog formata tipa za mobilni, ili iz Guitar Proa, ili iz PowerTaba, i nisi obrisao na samom početku trake onu maaaalu praznu kockicu. Ona te, mislim, zavlači... U njoj je zapisano koji kanal, koji zvuk, i tako te stvari, pa onda sint, kada premotaš na početak, ponovo učita sve to (bez obzira kako ga ti podesio u toku samog projekta) i krene sa nekim bezveznim, a ne tvojim, zvukom.

To se uglavnom uvek dešav akod uvoza MIDIja. Toliko od mene, ko je još uvozio MIDI iz GP ili PTa neka da savet, ako ima neko "elegantnije" rešenje.

straft

Post by straft » 31 Jan 2007, 10:47

Jest upravu si, navikao sam da komponijem u GP i sa nema boga da se prbacim na nesto drugo! Nisam te razume koju malu kockicu? Ja sam otvorio u Nuendu novu midi traku i u nju prekopirao sadrzaj i sljaka! Pretpostvljma da mi se iz istih razloga nista ne cuje i u FL!!!
HVALLLLLLLAAAAAA!!!!!

Post Reply