VST MUKE
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
- Rocket Roll
POZDRAV
-Skinuo sam VST instrument Accordion koji je free. (Posto sam mislio da je to problem sa demo verzijamai da li je to tacno)
-Accordion.dll sam bacio u Vstplugins.
-Importovao sam midi u projekat i na njega stavio pomenuti VST instrument.
-Radim u Nuendo 2.
-Iskreno ne znam kako da utvrdim da li je Softverski sint ili ASIO efekat(niti znam sta to znaci)?
- I ukljucivao sam i iskljucivao sa "R" i "W"!
HVALA i MNOGO POZDRAVA!
-Accordion.dll sam bacio u Vstplugins.
-Importovao sam midi u projekat i na njega stavio pomenuti VST instrument.
-Radim u Nuendo 2.
-Iskreno ne znam kako da utvrdim da li je Softverski sint ili ASIO efekat(niti znam sta to znaci)?
- I ukljucivao sam i iskljucivao sa "R" i "W"!
HVALA i MNOGO POZDRAVA!
- Rocket Roll
Pa to je, IMPORTOVAO si MIDI - verovatno iz nekog formata tipa za mobilni, ili iz Guitar Proa, ili iz PowerTaba, i nisi obrisao na samom početku trake onu maaaalu praznu kockicu. Ona te, mislim, zavlači... U njoj je zapisano koji kanal, koji zvuk, i tako te stvari, pa onda sint, kada premotaš na početak, ponovo učita sve to (bez obzira kako ga ti podesio u toku samog projekta) i krene sa nekim bezveznim, a ne tvojim, zvukom.
To se uglavnom uvek dešav akod uvoza MIDIja. Toliko od mene, ko je još uvozio MIDI iz GP ili PTa neka da savet, ako ima neko "elegantnije" rešenje.
To se uglavnom uvek dešav akod uvoza MIDIja. Toliko od mene, ko je još uvozio MIDI iz GP ili PTa neka da savet, ako ima neko "elegantnije" rešenje.