Izuva

Edit: Opet moj prvi post kao i na prošloj strani

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Duane wrote:iskreno ja sam vas zgotivio na onoj svirci u studenjaku... gitara, bas, bubanj, pokidalo... psych rock, kao da sam slušao earthless, evo kolena mi.. tako da mi je ovo mnogo zanimljivije od avi.-ja i slušljivljije mojim ušima... samo peglajte svoj rad(tja šta vas radi), meni je još zanimljivije što je trio a tako masivno zvuči, što se mene tiče nema potrebe vraćati se na avi, to je tad bilo, ovo je ono 360 obrt, čišćenje(od metala)zajebavam...
joj nemam pojma šta sam napisao mamuran sam ko konj, super album, strava što ste promenili trip, kažem ono slušao ranije i bilo mi kul, išlo se na taj neki wall of sound, al de znam, previše mi je bilo talme, a ova muzika leči... leči duh i oporavlja telo haha tako da eto imate jednog "fana" koji poštiva nastavak rada, a ne vrćenje oko avi.-ja u ostatku života.. primetio sam da je dosta fanova bathrtovano tom naglom promenom.. kao nisu mi više isti, kao napravili su korak nazad što su izbacili tih par instrumenata tako nešto, a meni obrnuto... sad je rajska muzika, trebali ste album nazvati rajčica
nadam se da niko ne mari na ovom tekstu gore šta god stojalo.. vidim krenula perestrojka na forumu, oće da nas linčuju učenjačke glave prosvetljenie
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest