Elem, sad vec mislim da brkash pojmove

- "Za Ričija sam već pisao - meni je on štetočina, subjektivno. A objektivna činjenica je da je on odličan muzičar, koji je realno ustanovio jedan žanr."
Ti si njega objektivno priznao kao odlichnog muzichara. Priznati nekog objektivno znachi priznati ga po nekim opshte vazhecim kriterijumima koji su iznad nasheg lichnog ukusa.
- "Moja objektivnost je da je Riči bzvz" nije objektivnost nego subjektivnost. Kad je neshto tvoje onda je subjektivno...
A na moj komentar kako mozhesh da ga priznajesh kada si izjavio da "tehnička potkovanost i šablon uopšte nisu preduslov za pravljenje dobre muzike

- "Ali ja to ne radim. Već sam rekao da svako treba sluša ono šta mu se sluša"
Onda ne razumem shta radish? Richija prihvatash objektivno po skupu nekih chinilaca, a nekoliko postova ranije si negirao sve te chinioce svodeci sve shto on radi samo na ideju kao jedino shto ga je uchinilo dobrim?????
Dakle josh jednom, samo shto konciznije molim te ( ne vishe od 3 rechenice ako mozhe) da ja znam za sutra...
Shta chini neki bend dobrim ili loshim? Kako ja da razlikujem Sun kao dobar bend on nekog slichnog koji je najobichniji pozeraj sa neumecem sviranja koji to krije iza "velike ideje"? Eto samo to me interesuje...