dejankuki wrote:Takodje ovde!! Imam lepa i fina iskustva sa Laneyjem LX65R. Jos je vlasnik "pronasao" da na njegov drive doda distorziju i ima "heaven" sound. Vrrrlo pohvalno mogu da se izrazavam o Laney... a njegov drive mi se (meni) cak i svidja..
Jos jedan razlog zbog kojeg cu u utorak u NS po pojacalo

U pravu si 100%,nemam zamerke,jedino sto bih ja da kupim pedale koje su mi neophodne(pre svega delay) pa tek onda da razmisljam o procesorudejankuki wrote:Za pedale... sta da ti kazem.. moje misljenje je da osim dobrog drivea i distorzije [koje BTW imas (thumbs up za Hot Head)] sve ostalo mozes da uzmes iz neki jeftinijijeg procesora (tipa RP-150/250 ili Zoom G2.1/G2) obzirom da ce ti WAH stici dakle nemas potrebe za procesorima sa expression pedalom. Mada ruku na srce tu pedalu uvek mozes da iskoristis za volume.. yadi-yadi-yada uglavnom to je vec poznata stvar..

dejankuki wrote:Kada je o pedalama za reverb i delay rec.. stvarno ima puuuno mogucnosti.. u svakom slucaju predlazem!!!
Sve sto zelis prvo probaj i gledaj da bas ne moras da igras "twister"... meaning uzmi sve ukupno cetri-pet pedala od kojih ce ti uvek bit' upaljene dve, a povremeno, po potrebi da gazis ostale tri.. ya know what I mean.. inace ces u toku pesme da igras "pipirevku"![]()

dejankuki wrote:E da... tu ne smemo zanemariti i: napajanje, patch kablove, prenosenje, redjanje, skupljanje...
I dolazim do zakljucka da 5 pedala (kao sto si rekao), eventualno i 6-a da bude kompresor, ce biti konstantno u upotrebi,a necu morati da 'igram twister' hehe

Kao ni da,toliko,muku mucim sa dodatnim stvarima...
Poucan odgovor i za buduce generacijedejankuki wrote:Eto malo, ja rekoh sta imam. Nadam se da sam biJo konstruktivan...

Salu na stranu,stvarno dobar odgovor! Hvala...