imam jedan ozbiljan problem a to je da nikako nemogu da nadjem odgovarajuce pojacalo.
Odlucio sam da kupim nekog lampasa manje snage i krenuo pre neki dan od prodavnice do prodavnice. Interesantna mi je bila Bugera V22 prvenstveno zbog cene od nekih 250E. Otisao sam do prodavnice i pre nje probao Peavey Classic 30, Peavey ValveKing 112 i konacno Bugeru. Bugera ih je oduvala SVE sto se tice zvuka. Neverovatno!!!!
Zajednicku stvar koju sam primetio kod svih tih pojacala a sto me uzasno iritira jeste sto nemogu da postignem nikako cristalno cist ton. Bugera jos ima najcistiji ali svima njima fali onaj "sparkly clean" da zvuci cisto ko akusticna gitara. Gitara na kojoj sam probao je neka Peavey gitara sa singlovima.
Odem u drugu radnju i tamo sad stoji gomila Fendera. Probam HOT RODE DELUXE sa fender usa stratom. Slicna prica. Opet nje kristalno cist tone ima blago zamucenja. Probam Blues Deluxe i tu dobijem po prvi put skoro pa savrsen crystal. Blues Junior se isto nije proslavio sa perfect clean-om.
Kad sam vec video da imam problema sa lampasima presao sam na tranzistorce i probao nekog princenton fendera sa par akusticnih simulacija. Clean na njemu je 5 puta bolji nego na svim ovim prethodnim pojacalima zajedo.
U cemu je problem? Ja sam ocekivao da cu od lampasa dobiti ono sto navodno nemam od solid state-a ali se opet desava suprotno

Molim vas za vase misljenje jer nesto moram da kupim (nisam svirao 15 dana i hvata me kriza) a ne znam sta. Bas sam se razocarao.