Kao, iskulirajte, sve sam ja već isproveravao. Pa kome će te verovati ako ne verujete vašem Šejdiju!Uvezena iz USA. obavljena provjerena autentičnosti kod Gibsona.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Kao, iskulirajte, sve sam ja već isproveravao. Pa kome će te verovati ako ne verujete vašem Šejdiju!Uvezena iz USA. obavljena provjerena autentičnosti kod Gibsona.
Pre nego se latite tastature malo se informišite i ne proveravajte gitare libelam i nekim metalnim metrima, to je za zidare koliko znam. Znači to jeste Gibson Raw Power, a cenu ne komentarišem jer kako sam već ranije pomenuo svako traži onoliko koliko misli da roba vredi, a tržište će pokazati realnu tržišnu vrednost. Uzgred, ta ista gitara u Noti je oko 1.000 e, a može i na kredit. To su novi Gibsonovi projekti gitara od javora koje su osetno teže od onih šupljih modela, a koliko su dobro procenili tržište pokazaće vreme.maceyouth wrote:A ovo>
http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-L ... -oglas.htm
fake? (mislim civije na zadnjoj strani headstocka nisu bas pod "libelu")
Nije Sejdi vec Shadi!!!! Kad uzivo budes imao priliku da kontaktiras tog coveka znaces.guv'nor wrote:Meni je ovo opasno dobro:Kao, iskulirajte, sve sam ja već isproveravao. Pa kome će te verovati ako ne verujete vašem Šejdiju!Uvezena iz USA. obavljena provjerena autentičnosti kod Gibsona.
jebga...valjda je tu uracunata i carina i pdv!?
DJ_MY_SOUL wrote:Nije Sejdi vec Shadi!!!! Kad uzivo budes imao priliku da kontaktiras tog coveka znaces.guv'nor wrote:Meni je ovo opasno dobro:Kao, iskulirajte, sve sam ja već isproveravao. Pa kome će te verovati ako ne verujete vašem Šejdiju!Uvezena iz USA. obavljena provjerena autentičnosti kod Gibsona.
Neka te tuži a ti samo lepo odštampaj njegove oglaseDJ_MY_SOUL wrote:Sada je Shady zvao mene pretio koje kakvim tuzbama. Kako sve ovo nije istina sto sam napisao ovde. Jednostavno sledeci put ako me bude zvao ja cu u policiju da odem! Ja sa njim nemam nikakav kontakt. Jednostavno tog coveka vise nikad necu da spomenem sta god znao o njemu. A on nek klikce i dalje na refresh da vidi da li su administratori obrisali onaj moj prethodni post.
DJ_MY_SOUL wrote:Sada je Shady zvao mene pretio koje kakvim tuzbama. Kako sve ovo nije istina sto sam napisao ovde. Jednostavno sledeci put ako me bude zvao ja cu u policiju da odem! Ja sa njim nemam nikakav kontakt. Jednostavno tog coveka vise nikad necu da spomenem sta god znao o njemu. A on nek klikce i dalje na refresh da vidi da li su administratori obrisali onaj moj prethodni post.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest