Kao, iskulirajte, sve sam ja već isproveravao. Pa kome će te verovati ako ne verujete vašem Šejdiju!Uvezena iz USA. obavljena provjerena autentičnosti kod Gibsona.
Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Meni je ovo opasno dobro:

Pre nego se latite tastature malo se informišite i ne proveravajte gitare libelam i nekim metalnim metrima, to je za zidare koliko znam. Znači to jeste Gibson Raw Power, a cenu ne komentarišem jer kako sam već ranije pomenuo svako traži onoliko koliko misli da roba vredi, a tržište će pokazati realnu tržišnu vrednost. Uzgred, ta ista gitara u Noti je oko 1.000 e, a može i na kredit. To su novi Gibsonovi projekti gitara od javora koje su osetno teže od onih šupljih modela, a koliko su dobro procenili tržište pokazaće vreme.maceyouth wrote:A ovo>
http://www.kupujemprodajem.com/Gibson-L ... -oglas.htm
fake? (mislim civije na zadnjoj strani headstocka nisu bas pod "libelu")
pa da,vintage moze da bude i apollo cim je skinuo oznake,covek je klasicna vacara
- DJ_MY_SOUL
Nije Sejdi vec Shadi!!!! Kad uzivo budes imao priliku da kontaktiras tog coveka znaces.guv'nor wrote:Meni je ovo opasno dobro:Kao, iskulirajte, sve sam ja već isproveravao. Pa kome će te verovati ako ne verujete vašem Šejdiju!Uvezena iz USA. obavljena provjerena autentičnosti kod Gibsona.
jebga...valjda je tu uracunata i carina i pdv!?
-
vertigo_beat
DJ_MY_SOUL wrote:Nije Sejdi vec Shadi!!!! Kad uzivo budes imao priliku da kontaktiras tog coveka znaces.guv'nor wrote:Meni je ovo opasno dobro:Kao, iskulirajte, sve sam ja već isproveravao. Pa kome će te verovati ako ne verujete vašem Šejdiju!Uvezena iz USA. obavljena provjerena autentičnosti kod Gibsona.
I nije Shadi nego Shady...dakle, Srpski, fonetski bi se citalo Sejdi.
Ako nekog zanima i prevod, oznacava nesto maglovito i nejasno.
Ja cenim da svi znaju kako se to zaista čita, i da svi znaju da ubodu Webster na netu, nego će biti da se opaska odnosi na to kako nosilac nadimka to čita.
Jes' taj za strata kaže stratomaster 
- DJ_MY_SOUL
Sada je Shady zvao mene pretio koje kakvim tuzbama. Kako sve ovo nije istina sto sam napisao ovde. Jednostavno sledeci put ako me bude zvao ja cu u policiju da odem! Ja sa njim nemam nikakav kontakt. Jednostavno tog coveka vise nikad necu da spomenem sta god znao o njemu. A on nek klikce i dalje na refresh da vidi da li su administratori obrisali onaj moj prethodni post.
Neka te tuži a ti samo lepo odštampaj njegove oglaseDJ_MY_SOUL wrote:Sada je Shady zvao mene pretio koje kakvim tuzbama. Kako sve ovo nije istina sto sam napisao ovde. Jednostavno sledeci put ako me bude zvao ja cu u policiju da odem! Ja sa njim nemam nikakav kontakt. Jednostavno tog coveka vise nikad necu da spomenem sta god znao o njemu. A on nek klikce i dalje na refresh da vidi da li su administratori obrisali onaj moj prethodni post.
DJ_MY_SOUL wrote:Sada je Shady zvao mene pretio koje kakvim tuzbama. Kako sve ovo nije istina sto sam napisao ovde. Jednostavno sledeci put ako me bude zvao ja cu u policiju da odem! Ja sa njim nemam nikakav kontakt. Jednostavno tog coveka vise nikad necu da spomenem sta god znao o njemu. A on nek klikce i dalje na refresh da vidi da li su administratori obrisali onaj moj prethodni post.
Samo nemoj da se brineš ni najmanje. Preprodavac jednostavno nije u poziciji da te tuži. Na šta da se žali? Da mu odbijaš mušterije? Preprodaja nije zvanično priznato zanimanje, a sumnjam da on baš daje fiskalne račune, nudi garanciju i tehničku podršku, plaća porez (možda ga plaća po drugom osnovu, ali garant ne na prihod od preprodaje)... Tako da je sve to šuplja priča.
Iako se ovde pojedinci zanesu, pa vide prevaru gde je nema, iako se po inerciji raznorazni ljudi ovde "okrpe" onako bez zadrške, pa čak i imamo situacije gde se "pošteni" preprodavci žale na "nepoštene"... opet je ovaj deo foruma vrlo koristan. Kad se setim vremena kada su se ovakve vesti širile daleko, daleko sporije... pa po 10 godina srećeš ljude koji imaju da ispričaju neku novu groznu priču, i svima im je ista stvar zajednička - isti čovek ih je zavrnuo... Dobro je da se zna ko šta radi, i kako radi. Prvi put sam se susreo sa preprodavcima 1989. i od onda nisam upoznao ni jednog koji nije makar jednom uradio ozbiljnu prevaru. Samo su neki bili pošteni i prema sebi i prema meni, pa su mi povremeno priznali gde su muljali, a drugi su se kleli u sve živo i mrtvo da su pošteniji od anđela, a dobro znam šta su radili. Preprodaja je nekako uvek pomalo muljava aktivnost.
Iako se ovde pojedinci zanesu, pa vide prevaru gde je nema, iako se po inerciji raznorazni ljudi ovde "okrpe" onako bez zadrške, pa čak i imamo situacije gde se "pošteni" preprodavci žale na "nepoštene"... opet je ovaj deo foruma vrlo koristan. Kad se setim vremena kada su se ovakve vesti širile daleko, daleko sporije... pa po 10 godina srećeš ljude koji imaju da ispričaju neku novu groznu priču, i svima im je ista stvar zajednička - isti čovek ih je zavrnuo... Dobro je da se zna ko šta radi, i kako radi. Prvi put sam se susreo sa preprodavcima 1989. i od onda nisam upoznao ni jednog koji nije makar jednom uradio ozbiljnu prevaru. Samo su neki bili pošteni i prema sebi i prema meni, pa su mi povremeno priznali gde su muljali, a drugi su se kleli u sve živo i mrtvo da su pošteniji od anđela, a dobro znam šta su radili. Preprodaja je nekako uvek pomalo muljava aktivnost.
-
Kill surf city