jbg, kakvo pitanje, jos je i dobar odgovor... dobro nisi pitao da li je od etisona... nego spominjem te ovih dana, bas u vezi oglasa na KP...karton wrote:kralj

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
jbg, kakvo pitanje, jos je i dobar odgovor... dobro nisi pitao da li je od etisona... nego spominjem te ovih dana, bas u vezi oglasa na KP...karton wrote:kralj

Reklo bi se da znaš šta propuštašrockozaurus wrote: A na kraju sam popio i blokazu...
 ne brini obaveštavećemo te
 ne brini obaveštavećemo te 

imaš nešto za razmenu?Bozha wrote:nego spominjem te ovih dana, bas u vezi oglasa na KP...
Ne,ja sam "Nedjin" "Tata".Aleksej79ns wrote:Aha, znaci ti si nebojsa iz Arandjelovca!

tamic sljunka i petozicanu jamahukarton wrote:imaš nešto za razmenu?Bozha wrote:nego spominjem te ovih dana, bas u vezi oglasa na KP...

Bozha wrote:tamic sljunka i petozicanu jamahukarton wrote:imaš nešto za razmenu?Bozha wrote:nego spominjem te ovih dana, bas u vezi oglasa na KP...
 kad kažem razmena, mislim na oblast Jazz Bass, to se podrazumeva.
 kad kažem razmena, mislim na oblast Jazz Bass, to se podrazumeva.to sam hteo da ti kazem, i meni su blokirali account zbog budale..rockozaurus wrote:Evo,ovde sam Trifunu skrenuo paznju,da boja gitare nema veze sa magentom i evo sta sam dobio:
Da bi posle mesec dana promenio misljenje(mada i ovog puta nije sasvim u pravu):
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-5 ... d=13521430
A na kraju sam popio i blokazu...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest