Ali midi controla' kosta, a para se neeemaxspaceman wrote:da...ali zato ima midi preko kojeg mozes da kontrolišeš koješta u real time...zar nije dosta???:)

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ali midi controla' kosta, a para se neeemaxspaceman wrote:da...ali zato ima midi preko kojeg mozes da kontrolišeš koješta u real time...zar nije dosta???:)
sinisake wrote:Lepo radi taj Boss, ne znam stvarno sto si to uopste i prodavao, a ne znam zasto i OCD nameravas da prodas.![]()
Cortex wrote:Cortex u ponedeljak kupuje novi Sd-1 i odmah ga shalje kod Rocket-a na modifikaciju.
Haha, to je to!Rocket Roll wrote:Da navedem ono što je Treba Li Vam Leda rekao Krompirolikom Slepcu, kad je primetio da na harmonici Krompirolikog više nema zečeva od dijamanata: "Izgleda kao da ju je neko ukrao i odneo u zalagaonicu pa otuda izvadio, a onda je opet neko ukrao i odneo u zalagaonicu pa otuda izvadio, pa je neko drugi ukrao. I kao da su je stalno krali i vadili iz zalagaonice, i ponovo krali, sve dok se nije izlizala, pa sada izgleda kao nekadašnje juče."
Autosugestija = majka MaraRocket Roll wrote:Ali takve pedale mi daj, sviraju kao san![]()
Čestitke matori, sprava obećava!Cortex wrote:
rek rivajvl!Z*Z*Z wrote:Serbia goes rack -> the times are changing
xspaceman wrote:rek rivajvl!Z*Z*Z wrote:Serbia goes rack -> the times are changing
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest