Ali midi controla' kosta, a para se neeemaxspaceman wrote:da...ali zato ima midi preko kojeg mozes da kontrolišeš koješta u real time...zar nije dosta???:)
Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
sinisake wrote:Lepo radi taj Boss, ne znam stvarno sto si to uopste i prodavao, a ne znam zasto i OCD nameravas da prodas.![]()
Jbga, em što sam bio mlad ki rosa
OCDwise, vidiš da podmladak opet zeza.
Cortex wrote:Cortex u ponedeljak kupuje novi Sd-1 i odmah ga shalje kod Rocket-a na modifikaciju.
Haha, to je to!Rocket Roll wrote:Da navedem ono što je Treba Li Vam Leda rekao Krompirolikom Slepcu, kad je primetio da na harmonici Krompirolikog više nema zečeva od dijamanata: "Izgleda kao da ju je neko ukrao i odneo u zalagaonicu pa otuda izvadio, a onda je opet neko ukrao i odneo u zalagaonicu pa otuda izvadio, pa je neko drugi ukrao. I kao da su je stalno krali i vadili iz zalagaonice, i ponovo krali, sve dok se nije izlizala, pa sada izgleda kao nekadašnje juče."
Autosugestija = majka MaraRocket Roll wrote:Ali takve pedale mi daj, sviraju kao san![]()
Čestitke matori, sprava obećava!Cortex wrote:
P.S. Bonus - Jedan korak bliže Živojinovićevom setapu.
http://www.rushphotoarchive.com/equipme ... feson.html
Gle stvarno, ne rise da ga koristi Zhivojin?! do jaja, sad sam josh srecniji 
Serbia goes rack -> the times are changing 
rek rivajvl!Z*Z*Z wrote:Serbia goes rack -> the times are changing
Rack 'n' roll 
Auuuu, a ja taman manje-vise pokupovao sve pedale koje sam mislio 
Dodatno sam se igrao stvarchicom i zakljuchio da su to najbolje pare potroshene moje do sad.
Koliko samo mogucnosti, vrhunska sprava, kvalitet zvuka je odlichan!
Npr igrao sam se sa harmonijama, POG style, a posle hd1000 u fx loop mecem analogni delay, i choveche kakve samo predivne texture ta kombinacija izvlachi uh...
skapirao sam odakle onaj shum pominjani, fuzzon je shto krajnji levi potenciometar radi kao push pull zavisno zhelim li instrumentalni ili mikrofonski ulaz, ako sprava malo krene da shushti, i dalje nishta ozbiljno ali nervira, samo razmrdam taj potenciometar i sve se savrsheno ucuti. verovatno neki elektronac mozhe da mi disabluje mikrofonsku stranu tog potenciometra da mi nikada vishe sprava ne zashushti a shta mislite?
rack n roll baybeah!
Npr igrao sam se sa harmonijama, POG style, a posle hd1000 u fx loop mecem analogni delay, i choveche kakve samo predivne texture ta kombinacija izvlachi uh...
skapirao sam odakle onaj shum pominjani, fuzzon je shto krajnji levi potenciometar radi kao push pull zavisno zhelim li instrumentalni ili mikrofonski ulaz, ako sprava malo krene da shushti, i dalje nishta ozbiljno ali nervira, samo razmrdam taj potenciometar i sve se savrsheno ucuti. verovatno neki elektronac mozhe da mi disabluje mikrofonsku stranu tog potenciometra da mi nikada vishe sprava ne zashushti a shta mislite?
rack n roll baybeah!
- Nyarlathotep
- MF veteran
xspaceman wrote:rek rivajvl!Z*Z*Z wrote:Serbia goes rack -> the times are changing
Cortex, brate, bas mi je drago. Nabo si opasnu vuspru.
fala tebra
danas cu da snimim neshto, samo su moje mogucnosti tehnichke za snimanje sranje ali nadam se da cu uspeti kako valja.
danas cu da snimim neshto, samo su moje mogucnosti tehnichke za snimanje sranje ali nadam se da cu uspeti kako valja.
I ja se pridruzujem cestitkama
- rock action
evo jedan maleni snimak, to je kao neki interlude koji sam smislio chim sam uzeo stvar
http://www.box.net/shared/ygncbtp4ey
znachi, gitara u pjachalo na clean kanal, pa u fx loop-u ibanez hd1000 u harmonizer modu, pitch plus 700, vrlo suptilan je odnos dry/efekt signala ovde, a posle hd1000 ide analogni delay moj pa iz pojachala tako preko direct line out-a u integrisanu zvuchnu, chak nije ni losh snimak! samo shto pojachalo zvuchi previshe trebly i jednostavno tanko. no nema veze. nije najbolje odsvirano, a josh klipova stizhe
-
nenadnenad
podseca malo na milky way od weather reporta