Distorzija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Distorzija
lista je predugacka da bi ti pisao.jedini je sanlajt furao bandita a kasnije kad su se oparili neki veci pivi i 4x12 za hm2,sve ostalo je neki marshall plus hm2.sto je irelevantno,nadji hm2 ubodi u klin,sve potove do kraja i kazace ti se samo.
generalno,slazem se da su vecina hajgejn pedala zujalice,prosto sve je drukcije kad je 3 i vise lampi u igri,ali ima par modela koje mogu da se iskombinuju i u zavisnosti od zanra iskoriste.hm2,metal muff,mt2 (neki usisivacki black metal),h and k warp,big muff,proco rat,sansamp...i onda dodje tosja vorijor sa icemanom sa tone potom zavrnutim do kraja,ts-om i jcm-om i pokaki se po svima njima.
http://www.youtube.com/watch?v=BTJU9gQTxd0
ovo je bre,metal ton.kakvi hetfildi,laihi,pi_ke materine.
generalno,slazem se da su vecina hajgejn pedala zujalice,prosto sve je drukcije kad je 3 i vise lampi u igri,ali ima par modela koje mogu da se iskombinuju i u zavisnosti od zanra iskoriste.hm2,metal muff,mt2 (neki usisivacki black metal),h and k warp,big muff,proco rat,sansamp...i onda dodje tosja vorijor sa icemanom sa tone potom zavrnutim do kraja,ts-om i jcm-om i pokaki se po svima njima.
http://www.youtube.com/watch?v=BTJU9gQTxd0
ovo je bre,metal ton.kakvi hetfildi,laihi,pi_ke materine.
Aha, znaci u tome je problem, sto sam je terao kroz klin malog tranzistorca... 

Nedajbože IL, aman (a i nema je na MF).MUzzY wrote: Znam da cu sad da sviam odem na ignore listu ali ja sam bolje tonove izvlacio iz Vamp2 u pojacalo nego bilo kakva "metal" pedala.
Nego, to si izvlačio u kući, na 15w čudovištu?
Nemam ni za 1x12 para trenutno, a ne za 4x12...umart wrote:tenji:
nema metala bez 4x12.nema.

Svi Skandinavski death metal bendovi. Raspitaj se kod metalaca iz kraja.MUzzY wrote:Ovaj... koji je to ekstremni metal bend korstio hm2 i marshall jc800 tada?+Hopkins+ wrote:Izinjavam se na duplom postu, ali da ne editujem.
Naravno da nije za metal core, death grind core i ostale moderne mrakačine, zato sam se ogradio sa godinom do negde 1998., možda sam i to preterao, mada su tada svi ekstremni metalci svirali HM-2 u Marshalla JCM800 i to je to.Tj. ikad?
![]()
Znam da cu sad da sviam odem na ignore listu ali ja sam bolje tonove izvlacio iz Vamp2 u pojacalo nego bilo kakva "metal" pedala.
Nije im bilo glasno za po kući?+Hopkins+ wrote: Svi Skandinavski death metal bendovi. Raspitaj se kod metalaca iz kraja.

Užasni su, kako su maltretirali samo svoje bogate roditelje.
Nema veze, sada se bodu u V-Amp i slušaju na slušalice, jbga, ode sve dođavola. Barem nikome ne smetaju.
To što mi volimo 100W u 4x12, još malo pa ćemo da budemo ko pušači, ono, prokuženi od okoline.
Nema veze, sada se bodu u V-Amp i slušaju na slušalice, jbga, ode sve dođavola. Barem nikome ne smetaju.
To što mi volimo 100W u 4x12, još malo pa ćemo da budemo ko pušači, ono, prokuženi od okoline.
Oborismo forum ovim halfstackovima. Ček da se stišam na 8.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jeff_Hanneman
Ovaj bi trebalo da je mrtav? Kako je izdrzao tu torturu?This setup belongs to Jeff Hanneman of Slayer.

Zamisli napišem tamo u temi "Oprema koju nemate" kako bi voleo da uzmem još jednu 4x12 kutiju pa da napravim full stack.
Verovatno mu je gajba stara gradnja.sinisake wrote: Ovaj bi trebalo da je mrtav? Kako je izdrzao tu torturu?
To izgleda ovako sa druge strane

ne i kod karla logana i kod rahmeti dajma.
edit:navedoh par njih.
edit:navedoh par njih.