Distorzija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Distorzija
lista je predugacka da bi ti pisao.jedini je sanlajt furao bandita a kasnije kad su se oparili neki veci pivi i 4x12 za hm2,sve ostalo je neki marshall plus hm2.sto je irelevantno,nadji hm2 ubodi u klin,sve potove do kraja i kazace ti se samo.
generalno,slazem se da su vecina hajgejn pedala zujalice,prosto sve je drukcije kad je 3 i vise lampi u igri,ali ima par modela koje mogu da se iskombinuju i u zavisnosti od zanra iskoriste.hm2,metal muff,mt2 (neki usisivacki black metal),h and k warp,big muff,proco rat,sansamp...i onda dodje tosja vorijor sa icemanom sa tone potom zavrnutim do kraja,ts-om i jcm-om i pokaki se po svima njima.
http://www.youtube.com/watch?v=BTJU9gQTxd0
ovo je bre,metal ton.kakvi hetfildi,laihi,pi_ke materine.

generalno,slazem se da su vecina hajgejn pedala zujalice,prosto sve je drukcije kad je 3 i vise lampi u igri,ali ima par modela koje mogu da se iskombinuju i u zavisnosti od zanra iskoriste.hm2,metal muff,mt2 (neki usisivacki black metal),h and k warp,big muff,proco rat,sansamp...i onda dodje tosja vorijor sa icemanom sa tone potom zavrnutim do kraja,ts-om i jcm-om i pokaki se po svima njima.
http://www.youtube.com/watch?v=BTJU9gQTxd0
ovo je bre,metal ton.kakvi hetfildi,laihi,pi_ke materine.
Aha, znaci u tome je problem, sto sam je terao kroz klin malog tranzistorca...  

Nedajbože IL, aman (a i nema je na MF).MUzzY wrote: Znam da cu sad da sviam odem na ignore listu ali ja sam bolje tonove izvlacio iz Vamp2 u pojacalo nego bilo kakva "metal" pedala.
Nego, to si izvlačio u kući, na 15w čudovištu?
Nemam ni za 1x12 para trenutno, a ne za 4x12...umart wrote:tenji:
nema metala bez 4x12.nema.
 Evo, ja necu vise kvariti temu coveku...
 Evo, ja necu vise kvariti temu coveku...   Nego, nikako neko da spomene dr Boogie?
  Nego, nikako neko da spomene dr Boogie?Re: Distorzija
Svi Skandinavski death metal bendovi. Raspitaj se kod metalaca iz kraja.MUzzY wrote:Ovaj... koji je to ekstremni metal bend korstio hm2 i marshall jc800 tada?+Hopkins+ wrote:Izinjavam se na duplom postu, ali da ne editujem.
Naravno da nije za metal core, death grind core i ostale moderne mrakačine, zato sam se ogradio sa godinom do negde 1998., možda sam i to preterao, mada su tada svi ekstremni metalci svirali HM-2 u Marshalla JCM800 i to je to.Tj. ikad?

Znam da cu sad da sviam odem na ignore listu ali ja sam bolje tonove izvlacio iz Vamp2 u pojacalo nego bilo kakva "metal" pedala.
Nije im bilo glasno za po kući?+Hopkins+ wrote: Svi Skandinavski death metal bendovi. Raspitaj se kod metalaca iz kraja.

Užasni su, kako su maltretirali samo svoje bogate roditelje.
Nema veze, sada se bodu u V-Amp i slušaju na slušalice, jbga, ode sve dođavola. Barem nikome ne smetaju.
To što mi volimo 100W u 4x12, još malo pa ćemo da budemo ko pušači, ono, prokuženi od okoline.

Nema veze, sada se bodu u V-Amp i slušaju na slušalice, jbga, ode sve dođavola. Barem nikome ne smetaju.
To što mi volimo 100W u 4x12, još malo pa ćemo da budemo ko pušači, ono, prokuženi od okoline.
Oborismo forum ovim halfstackovima. Ček da se stišam na 8.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jeff_Hanneman
Ovaj bi trebalo da je mrtav? Kako je izdrzao tu torturu?This setup belongs to Jeff Hanneman of Slayer.

Zamisli napišem tamo u temi "Oprema koju nemate" kako bi voleo da uzmem još jednu 4x12 kutiju pa da napravim full stack.

Verovatno mu je gajba stara gradnja.sinisake wrote: Ovaj bi trebalo da je mrtav? Kako je izdrzao tu torturu?
To izgleda ovako sa druge strane

ne i kod karla logana i kod rahmeti dajma.
edit:navedoh par njih.

edit:navedoh par njih.