Jeste, Rocket je svirao, a ja slusao i nakon podesavanja dobijen je vrlo prijatan bluesy ton, a inace primetio si da sa njom lako izvlacis odlican rock ton. Ma nista to ne valjaFunkomat wrote:Prava bluzy pedala, slazem se.
 !
!Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Jeste, Rocket je svirao, a ja slusao i nakon podesavanja dobijen je vrlo prijatan bluesy ton, a inace primetio si da sa njom lako izvlacis odlican rock ton. Ma nista to ne valjaFunkomat wrote:Prava bluzy pedala, slazem se.
 !
! 
  ) i da koristim ovako nešto za mild-prljavštine i, naravno FazFejs, za full-on l00dilo...
 ) i da koristim ovako nešto za mild-prljavštine i, naravno FazFejs, za full-on l00dilo...  
 Ima dva gaina, jedan za ulazni booster i drugi za FF - kad smanjuješ prvi, zvuk postaje "mekši" (u smislu u kojem tweed Fenderi imaju "mekan", "raspadnut" bas). Kad smanjuješ drugi... hm... zaboravio sam šta se događa ondaguv'nor wrote: Skrudrajver se, koliko sam shvatio, ne muljavi kada mu smanjuješ gain na pedali, kao što to radi FF?

!
 !
A ja se već uplašio da ćeš da postaneš trajni ranoranilac!Rocket Roll wrote:Morao sam sa tatom na VMA, imao je zakazan dopler abdomena... Jedna lasta ne čini proleće
Clean je uvek isti... Cuo si ga dovoljno puta.guv'nor wrote:Kvalitet snimka je skroz na mestu, jedino što ne mogu da ti oprostim je što nisi prvo odsvirao par tonova bez pedale...
Oprostićete meni na "uvredama", ali što više slušam ovog SkruDrajvera, to sam bliže odluci da penzionišem sve overdrajvove i distove (bar dok ne dođem do krize srednjih godina) i da koristim ovako nešto za mild-prljavštine i, naravno FazFejs, za full-on l00dilo...

@Rocket Roll / Funkomat
Skrudrajver se, koliko sam shvatio, ne muljavi kada mu smanjuješ gain na pedali, kao što to radi FF?

Nisam primetio da muljavi nesto narocito...Rocket Roll wrote:Ipak, moj utisak je da pomalo muljavi kad stišavaš "Volume" na gitari.

+1 - odavno nisam ovo radio... svaka cast funkmasteru! to je taj saund!sinisake wrote:Bilo kako bilo, bice lepo posedovati pedalu.
Funkomat, imas jako zdrav zvuk sa tom gitarom, tim pojacalom i tom pedalom.

), pedala sa volume na gitari na max, onda na jedno pola, pa opet max...
 ), pedala sa volume na gitari na max, onda na jedno pola, pa opet max... ...
 ...  
Hvala! Eto, vidiš kako sada bistrije nameštaš Bassman-a nego ranije.Funkomat wrote:Prvo clean (za guv'nor-a )

Eh, ipak sam ja sa njim proveo samo par sati po završetku izrade, a šta može da se zaključi za to vreme?Funkomat wrote: Nisam primetio da muljavi nesto narocito...
Ne muljavi uopste zapravo. Volime pot gitare radi bukvalno identicno kao i gain pot pedale.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest