Lakonski, nema sta! A i mene srce vuce na tu stranu...Funkomat wrote:2

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Lakonski, nema sta! A i mene srce vuce na tu stranu...Funkomat wrote:2
Taman dovoljno zdrav, po mom mišljenju. Ali ga svakako treba čuti uživo - na stranu dizajn, ali možda taj primerak ima par "bonusa" o kojima vlasnik neće ništa da kaže. Na pamet mi pada jedan VOX AC30 koji je pre mesec dana oglašavan za 550 evra "u besprekornom stanju" - kad je donet Hillybillyju na servis, izbacivao je zaprepašćujućih 0,3W i jedino što je pravilno radilo u njemu su bili zvučnici.sinisake wrote: A ovaj Samick (Seymour Duncan) je bas toliko zdraviji iznutra od (oba) Pivija?
BLASPHEMY!sinisake wrote:vanmuzicke potrebe
a? ac30 za 300 evra? to mozda za sarafe i kutiju...Wolf wrote:vidim da si spomenuo ac30... jedan moj drug prodava ac30 za 300 evra...
meni je to nekako malo mLogo, ali opet ja se ne razumem...
sorry za off, ali da ne otvaram temu kad je vec spomenuto ovde...
Ha, ha, ha, tudje, jbg, ja sam i neki porodicni coek...cccira wrote:BLASPHEMY!sinisake wrote:vanmuzicke potrebe
A, tako, otud ta atraktivna cena...Rocket Roll wrote:Taman dovoljno zdrav, po mom mišljenju. Ali ga svakako treba čuti uživo - na stranu dizajn, ali možda taj primerak ima par "bonusa" o kojima vlasnik neće ništa da kaže. Na pamet mi pada jedan VOX AC30 koji je pre mesec dana oglašavan za 550 evra "u besprekornom stanju" - kad je donet Hillybillyju na servis, izbacivao je zaprepašćujućih 0,3W i jedino što je pravilno radilo u njemu su bili zvučnici.sinisake wrote: A ovaj Samick (Seymour Duncan) je bas toliko zdraviji iznutra od (oba) Pivija?
aham... znaci malo je... xDDuane wrote:a? ac30 za 300 evra? to mozda za sarafe i kutiju...Wolf wrote:vidim da si spomenuo ac30... jedan moj drug prodava ac30 za 300 evra...
meni je to nekako malo mLogo, ali opet ja se ne razumem...
sorry za off, ali da ne otvaram temu kad je vec spomenuto ovde...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest