Lakonski, nema sta! A i mene srce vuce na tu stranu...Funkomat wrote:2
Multilema
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Multilema
- Rocket Roll
Izgubićeš mnogo u mojim očima ako pustiš da ti "srce" tvrdoglaviše i pored lelektrotehničkih argumenata.
Bio tako jedan na Harmony Centralu, stajao mu DR504 kod roditelja u garaži, on zapeo da ga menja za polovan AC30CC. Plakali pametni ljudi, kumili ga, izlizali četiri tastature pišući razloge protiv takve samokastracije - on zamenio Hijavatu, kintu koju je dobio u doplati sprtzao na štajaznamšta (po svoj prilici na iste one halucinogene koji su mu ideju te trampe i ubacili u glavu), i onda za dve nedelje bacio taj zlosrećni VOXa na eBay. U pitanju je bio jedan od ranih CC modela, po njegovim sopstvenim rečima "noizy az shyte".
Bio tako jedan na Harmony Centralu, stajao mu DR504 kod roditelja u garaži, on zapeo da ga menja za polovan AC30CC. Plakali pametni ljudi, kumili ga, izlizali četiri tastature pišući razloge protiv takve samokastracije - on zamenio Hijavatu, kintu koju je dobio u doplati sprtzao na štajaznamšta (po svoj prilici na iste one halucinogene koji su mu ideju te trampe i ubacili u glavu), i onda za dve nedelje bacio taj zlosrećni VOXa na eBay. U pitanju je bio jedan od ranih CC modela, po njegovim sopstvenim rečima "noizy az shyte".
Idi, begaj, kakvo zakljucavanje, pa slusam ja argumente... Naravno da sam otvorio temu ne bih li ih cuo sto vise...
A ovaj Samick (Seymour Duncan) je bas toliko zdraviji iznutra od (oba) Pivija?
A ovaj Samick (Seymour Duncan) je bas toliko zdraviji iznutra od (oba) Pivija?
sinisa, cini mi se da zaboravljas faktor kupovine jos kojecega od kesha koji bi dao za opcije 2 i 3, u slucaju opcije 1 
Ma ne zaboravljam... Stukao bih cash na gluposti (citaj - vanmuzicke potrebe). Znas kako se lako potrose pare, samo treba da ih imas...
Mozda bi lego neki lampaski drajv, eventualno, al' ne bih se vise ovajdio od tog casha, slutim...
Mozda bi lego neki lampaski drajv, eventualno, al' ne bih se vise ovajdio od tog casha, slutim...
- Rocket Roll
Taman dovoljno zdrav, po mom mišljenju. Ali ga svakako treba čuti uživo - na stranu dizajn, ali možda taj primerak ima par "bonusa" o kojima vlasnik neće ništa da kaže. Na pamet mi pada jedan VOX AC30 koji je pre mesec dana oglašavan za 550 evra "u besprekornom stanju" - kad je donet Hillybillyju na servis, izbacivao je zaprepašćujućih 0,3W i jedino što je pravilno radilo u njemu su bili zvučnici.sinisake wrote: A ovaj Samick (Seymour Duncan) je bas toliko zdraviji iznutra od (oba) Pivija?
BLASPHEMY!sinisake wrote:vanmuzicke potrebe
vidim da si spomenuo ac30... jedan moj drug prodava ac30 za 300 evra...
meni je to nekako malo mLogo, ali opet ja se ne razumem...
sorry za off, ali da ne otvaram temu kad je vec spomenuto ovde...
EDIT: 4... bilo je jace od mene jbg... a i ne razumem se ja... xD
EDIT: 4... bilo je jace od mene jbg... a i ne razumem se ja... xD
a? ac30 za 300 evra? to mozda za sarafe i kutiju...Wolf wrote:vidim da si spomenuo ac30... jedan moj drug prodava ac30 za 300 evra...
Ha, ha, ha, tudje, jbg, ja sam i neki porodicni coek...cccira wrote:BLASPHEMY!sinisake wrote:vanmuzicke potrebe
A, tako, otud ta atraktivna cena...Rocket Roll wrote:Taman dovoljno zdrav, po mom mišljenju. Ali ga svakako treba čuti uživo - na stranu dizajn, ali možda taj primerak ima par "bonusa" o kojima vlasnik neće ništa da kaže. Na pamet mi pada jedan VOX AC30 koji je pre mesec dana oglašavan za 550 evra "u besprekornom stanju" - kad je donet Hillybillyju na servis, izbacivao je zaprepašćujućih 0,3W i jedino što je pravilno radilo u njemu su bili zvučnici.sinisake wrote: A ovaj Samick (Seymour Duncan) je bas toliko zdraviji iznutra od (oba) Pivija?
Ma, Novi Sad nije toliko daleko ni za nas trutove, i, kao sto sam rekao i vlasniku, SVAKAKO bih otisao da probam to pojacalo...
E, i samo za Klub mrzitelja Peavey pojacala - uverio sam se juce da firma NE VARA u onim demoima...Ono sto se cuje na You Tube (kad se uzme u obzir kompresija flv fajla), prilicno je verna zvucna slika onoga sto Classic 30 izbacuje uzivo... To je to...
aham... znaci malo je... xDDuane wrote:a? ac30 za 300 evra? to mozda za sarafe i kutiju...Wolf wrote:vidim da si spomenuo ac30... jedan moj drug prodava ac30 za 300 evra...
ne znam... tako mi je rekao, ali provericu, mozda ja nisam nesto dobro skontao...
EDIT: tako sam i mislio, zajeb'o sam se... preicali smo o ac30 pa sam se ja nesto bagovao... xD
Last edited by Wolf on 26 May 2009, 00:26, edited 1 time in total.
Ma kakvi malo... Ne slusaj ti Duanea, ne zna... 300 je neka realna cena, napolju... Ovde moze biti zadovoljan i sa 250... Ostavi mi drugarov broj...
Sad bez zezanja - ti govoris o pojacalu koje se zove VOX AC30?
Sad bez zezanja - ti govoris o pojacalu koje se zove VOX AC30?
a jbg... once a debil, always a debil... 
haha,mozda je bio a"D'' 30,ali je i ta cena prevelika za njega 
VOX Cambrige 30 Twin Reverb je u pitanju...
a jbg... sorry za laznu uzbunu...
a jbg... sorry za laznu uzbunu...