umart wrote:kumasine,ako ti nije muka,'aj' obrni ti mene kad ispadne MV za 500 jura odje,da nije mnogo diran,moja ponuda sa pivom i dalje stoji.hell,bice koji dinar i za tebe ako ti je pivo malo.
a da ne pricam ako nadjes nakvog ORa za tu lovu,skute da ti celivam.koliko ja pratim (a pratim podosta) ja sto se tice MV-ova,a da iskljucimo jel 2210,2205,2203 sa horizontalnim inputima,nije bilo za te pare.bilo je raznoraznih budzevina za neke pristojnije novce,ali za 500 ne vala ni jedan.ali ok,ako drugovi tvojih drugova i dalje valjaju taj rad za tu lovu,samo me ti obrni.najcistije sto ja nadjoh je jedan podgoricanin,koji takodje je promijenio koji pot i sl,ali je to u 10/10 stanju sa odgovarajucim boksom (g12h80) ali momak zna sta ima i koliko je to van,ali je momak u fazonu sviracu dok neko ne naleti i da mi koliko to vrijedi.i da,naleceh i na or80 za 300 e i na or120 za 400 e,ali je to nestalo metodom odmah,plus su to bosanci bili,pa ko zna sta je to bilo u pitanju.
da razjasnim,ne ocekujem ja da za 500 keka to bude kao iz 81ve,ali brate da su bar originalni trafoi tu,da na PCB-u nisu gacali let lampama i da turret nisu busili haubicama.mislim,nemam ja nista protiv da se i ti komadi vrate u ok stanje,ali shvatices kad ti kazem da se bas toliko para nema.estetski moze da bude izubijan koliko zelis,to mi nije bitno.
Ja sam za svog Super Lead-a iz 73. dao 300e, mislim da je Tasa za mk II dao oko 400. Bili su u perfektnom stanju, al to naleti retko i nema na k/p