Moram da pohvalim ovaj mali Artec Power Brick, radi odlicno.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Kakav je ovaj East River Drive?I kakav je u poredjenju sa nekim drugim overdive pedalama koje si imao/imas?Lucky82 wrote:
Moram da pohvalim ovaj mali Artec Power Brick, radi odlicno.
ERD sam imao manje od mjesec dana....u istom trenutku sam prije možda godinu dana naručio East river i Glove, uz Truetone VSXO....East i Glove su tada koštali nepunih 50 evra nove po komadu. VSXO je imao jednu TS stranu pa mi nije trebao i ERD. Mada boles' je to moj prijatelju, sa tim mijenjima....clapton wrote:@tocilj vec si prodao ERD?
Ako ne mi ne bude Minotaur radio kako sam zamislio, uzecu ERD. Mada ni onaj Joyo VO ne bi bio los.
ProfessorBaltazar wrote:Koje su ovo sulude price. Da li je bolja peglica ili fica. Ali moja peglica je bila specijalna, mnogo bolja od prosecne, eeeea a tek moj fica.
Ako ga vec tupite o performansama, get a Ferrari.
Upravo tako....kome više šta leži i odgovara. Ali ne mogu se ti klonovi nazvati fićama, jer su praktično napravljeni od istih dijelova kao i ferari.tommytigh77 wrote:Misli verovatno na
![]()
![]()
![]()
S druge strane, ne vidim kako neka pedala može da bude bolji TS od originalnog TS-a Maxon proizvodnje iz 80-ih, ili naročito novog Maxon-a (mislim, od tih malo masovnije proizvedenih varijanti). Može da bude drugačije, da ti više leži, da ima više basa, gaina, itd... Ali to onda više nije TS. To je kao da hoćeš da kupiš starke, pa se ipak odlučiš za neke druge patike, onako slično izgledaju, ali su udobnije, neće da se raspadnu za dve nedelje, i onda kažeš - e, ove su bolje od starki! Pa naravno da su bolje, sve patike su bolje od starki, ali to više nije to, ne slažu se uz sako.
Ilitommytigh77 wrote:Misli verovatno na
...
Dobro, ali, realno, kada pogodiš pojačalo sa drajvom i kanalima koji ti trebaju, to je to, prava stvar. Izbor pojačala i funkcije su danas veće nego 60-70-ih kada je koncept drajv pedala bio popularan iz nužde. U tom smislu je u, recimo, 70% slučajeva drajv pedala korišćen kao gvozdenzub(TM) za live, a za studijsko snimanje da ne pričamo.tocilj wrote:Upravo tako....kome više šta leži i odgovara. Ali ne mogu se ti klonovi nazvati fićama, jer su praktično napravljeni od istih dijelova kao i ferari.
O ovome bih ja sada mogao razglabati vascijeli dan....komil wrote:Dobro, ali, realno, kada pogodiš pojačalo sa drajvom i kanalima koji ti trebaju, to je to, prava stvar. Izbor pojačala i funkcije su danas veće nego 60-70-ih kada je koncept drajv pedala bio popularan iz nužde. U tom smislu je u, recimo, 70% slučajeva drajv pedala korišćen kao gvozdenzub(TM) za live, a za studijsko snimanje da ne pričamo.tocilj wrote:Upravo tako....kome više šta leži i odgovara. Ali ne mogu se ti klonovi nazvati fićama, jer su praktično napravljeni od istih dijelova kao i ferari.
Naravno, sve je stvar ličnog razmišljanja, potrebi, preferenci i što bi rekli strendžeri YMMV. Ali, zaista nije zgoreg, balansa radi, podsetiti se i koncepta pojačala. Ovo divljanje cena drajv pedala i vijanje prave ume da ode u krajnost. Dati 300 plus 150 eura za dve pedale koje su potrebne da slika bude transparentnai bliska pravom drajvu... a u toj ceni već može i da se razmišlja o višekanalnoj glavi(ci) sa footswitchem...
Praksa pokazuje da se ulaganjem u pojačalo dobijaju rezultati, bar lakše, brže i direktnije (YMMV)-
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest