Šta znam, ja sam u poslednjih pola godine dosta ekperimentisao sa delayem, i ne znam šta sve nisam isprobao, i moj je zaključak da mi analogni delay radi samo za kućno sviranje i snimanje, a da sa bendom ne šljaka ono što meni treba, što predpostavljam da ima veze sa mojom tenikom sviranja, imam chicken picking desnu ruku, ima tu mnogo dvoglasa u sviranju, i bezmalo svaki analogni delay tu napravi blato od zvuka. Na sporim single note pasažima radi predivno, ali čim se maknem od toga, i čim gruva kompletna postava samnom - nema razgovetnog zvuka. Tu gde mi ne smeta taj gubitak razgovetnosti, gde mi pasuje neki zvučni haos, ionako više volim šta radi neki choppy tremolo. Inače malo koristim delay, ali tamo gde ga koristim - svakako mi treba digitalni delay. Moram reći da sam sa žaljenjem to sebi priznao, jer je stvarno fascinantno šta sve mogu sam u sobi da izvodim sa analognim delayem, mnogo je zabavno, ali sve to ima malu ili nikakvu primenu u mom bendu. Možda šljaka za neku drugačiju svirku.