Snimite pojacalo.
Kupovina opreme preko oglasa
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Kill surf city
Re: Kupovina opreme preko oglasa
Snimite pojacalo.
- Dersu Uzala
E sad i ti mnogo pitas brale, nemam pojma, otisli na dobos. otisli su na dobos bili i Nakamichi, Phase Linear, Luxman i brdo jos legendarnih firmi samo iz hi-fi industrije recimo.LifelessDead wrote: Gde su te Honde danas? Koja im je cena? Ja znam za mnoge likove kolekcionare i niko nema te gitare, niti sam igde cuo da ih hvale...
Evo ima nesto na wikipiki.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hondo_%28guitar_company%29

Last edited by Dersu Uzala on 27 Nov 2011, 22:58, edited 1 time in total.
zaboravljate legendarne rg 100 i century Randall-ove SS glave,po pitanju drajva.
nego,zna neko dje odje mogu da nabavim JRC4558D chip?
nego,zna neko dje odje mogu da nabavim JRC4558D chip?
- Dersu Uzala
Pa nije bilo tih Randallovih glava sedamdesetih. 
prastaj djede,ja mislio pricate onako generalno o SS pojacalima.
Last edited by Ace on 27 Nov 2011, 23:20, edited 8 times in total.
- Dersu Uzala
Kill surf city wrote:
Snimite pojacalo.
Eno tamo dva komada medju Orange glavama...
-
Kill surf city
To ti ka'em. Mada ni u snu ne bih dao vise od 200e, za oridjidji stanje. 
Da nije ta Hondo manufaktura sa sedistem u Fort Worthu- Tx. (IMC) kasnije radila Charvel model seriju?
Šedi, šta bi, vratio čoveku kaparu?Shady wrote:Hvala nebojša, obrisao sam.
A za onu na dnu, čovjek je dao kaparu i čekam da sakupi osatak.Pozdrav
nebojsak wrote:Šedi, šta bi, vratio čoveku kaparu?Shady wrote:Hvala nebojša, obrisao sam.
A za onu na dnu, čovjek je dao kaparu i čekam da sakupi osatak.Pozdrav
nebojsak wrote:A ova, je l se odrezervisala™ za 3 meseca?
Odrezervacija™ posle 3 meseca.
Term Odrezervacija is a trademark of its respective owner, nebojsak.
- Dersu Uzala
Jeste brate, pise lepo.Ace wrote:Da nije ta Hondo manufaktura sa sedistem u Fort Worthu- Tx. (IMC) kasnije radila Charvel model seriju?
Re: Sredstva za održavanje rosewood-a...
Potraži cimar sg ,maya lp custom...Cimara sg imam,laminat od 8 daščica debljine 4mm.nebojsak wrote:Nabroj mi neke japance od šperke iz sedamdesetih, ako može i neki link, bio bih zahvalan.kwiss wrote: "Drvo" plywood kao i većina japanaca pravljeni sedamdesetih
http://www.kupujemprodajem.com/Lag-the- ... id=5769772
Pismenost i preciznost.
"Lag perfektna gitara! ! ! Pet zadnjih pragova skalopiranih, floyd rose extra bez zamerki, magneti HSS de marcio, vrat mepl. Gitara je izradjena u fabrici i to rucne je izrade naravno uradjena je u francuskoj, i to da je ovaj model laga izradjen neznam bas tacno broj, ali manje od sto komada. godiste je 91god."
A ja misliJo da znam sta je HSS koNJfiguracija magneta ...
Pismenost i preciznost.
"Lag perfektna gitara! ! ! Pet zadnjih pragova skalopiranih, floyd rose extra bez zamerki, magneti HSS de marcio, vrat mepl. Gitara je izradjena u fabrici i to rucne je izrade naravno uradjena je u francuskoj, i to da je ovaj model laga izradjen neznam bas tacno broj, ali manje od sto komada. godiste je 91god."
A ja misliJo da znam sta je HSS koNJfiguracija magneta ...
Re: Sredstva za održavanje rosewood-a...
Ja sam držao par komada Maya i El Maya (ova druga je valjda export varijanta ili tako nešto) koje definitivno nisu bile od šperke (na stranu ostatak izrade i kvalitet, koji je ohoho varirao), za Cimar ne znam. U svakom slučaju, to je daleko od većine (kad kažem većina, mislim na apsolutan iznos, pošto u suprotnom možemo zaključiti da je maltene svaka država imala većinu gitara od šperke, s obzirom na broj opskurnih firmi koje rade kopije, a kojih ima milijardu).kwiss wrote: Potraži cimar sg ,maya lp custom...Cimara sg imam,laminat od 8 daščica debljine 4mm.
Kad se kaže japanac iz sedamdesetih, prvo što mi pada na pamet su -recimo- Ibanez, Yamaha, Greco, Fernandes itd.