Snimite pojacalo.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
E sad i ti mnogo pitas brale, nemam pojma, otisli na dobos. otisli su na dobos bili i Nakamichi, Phase Linear, Luxman i brdo jos legendarnih firmi samo iz hi-fi industrije recimo.LifelessDead wrote: Gde su te Honde danas? Koja im je cena? Ja znam za mnoge likove kolekcionare i niko nema te gitare, niti sam igde cuo da ih hvale...
Kill surf city wrote:
Snimite pojacalo.
Šedi, šta bi, vratio čoveku kaparu?Shady wrote:Hvala nebojša, obrisao sam.
A za onu na dnu, čovjek je dao kaparu i čekam da sakupi osatak.Pozdrav
nebojsak wrote:Šedi, šta bi, vratio čoveku kaparu?Shady wrote:Hvala nebojša, obrisao sam.
A za onu na dnu, čovjek je dao kaparu i čekam da sakupi osatak.Pozdrav
nebojsak wrote:A ova, je l se odrezervisala™ za 3 meseca?
Jeste brate, pise lepo.Ace wrote:Da nije ta Hondo manufaktura sa sedistem u Fort Worthu- Tx. (IMC) kasnije radila Charvel model seriju?
Potraži cimar sg ,maya lp custom...Cimara sg imam,laminat od 8 daščica debljine 4mm.nebojsak wrote:Nabroj mi neke japance od šperke iz sedamdesetih, ako može i neki link, bio bih zahvalan.kwiss wrote: "Drvo" plywood kao i većina japanaca pravljeni sedamdesetih
Ja sam držao par komada Maya i El Maya (ova druga je valjda export varijanta ili tako nešto) koje definitivno nisu bile od šperke (na stranu ostatak izrade i kvalitet, koji je ohoho varirao), za Cimar ne znam. U svakom slučaju, to je daleko od većine (kad kažem većina, mislim na apsolutan iznos, pošto u suprotnom možemo zaključiti da je maltene svaka država imala većinu gitara od šperke, s obzirom na broj opskurnih firmi koje rade kopije, a kojih ima milijardu).kwiss wrote: Potraži cimar sg ,maya lp custom...Cimara sg imam,laminat od 8 daščica debljine 4mm.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest