Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
aha,ako ne racunas troskove AKS-a (250 din)...nebitno..cuda ipak ne postoje 

- DJ_MY_SOUL
Ostro protestujem za ovo gore sto je napisano. Ima nas ovde na forumu koji fast fret koristimo vec 2,3 bocicu. I otvoreno kazem da je fast fret 100000000000000x bolji od fast freta zato sto deluje i od svih drugih sredstava koje sam probao. Fast fret je jedino ok dok je nov, pa kad uhvati prljavstvinu onda samo je raznosi i ne cisti zice uopste. Evo ja sam moje zice kupio u januaru i jednom u mesec dana ih prebrisem trajale su mi sve do oktobra. A inace mi traju 3 meseca. Znaci trajale su mi 9 meseci! Nisi ti to dobro utrljao ili su ti zice katastrofa stare. Moj sistem je obicna krpa i sa svih strana obrisem zicu. Kada prelazim na drugu zicu uvek sipam jos.groove wrote:Stigao freshStrings, ukratko:
Nista bolje od fast freta, samo komplikovanije i prljavije za koriscenje..efekat na kraju krajeva isti..bzvz.
procitaj opet sta si napisao..a za sve ostalo sto si mi "objasnio" kazem: aha,vazi. 

-
DJ_MY_SOUL wrote:
Ima nas ovde na forumu koji fast fret koristimo vec 2,3 bocicu. I otvoreno kazem da je fast fret 100000000000000x bolji od fast freta zato sto deluje i od svih drugih sredstava koje sam probao.

- DJ_MY_SOUL
hahahahah lapsus! Mislio sam da je fresh strings bolji od fast freta. Sad cu ispraviti to ;p Ne moze
Neka ispravi neki moderator da ne bude zabune.

A od cega je napravljen taj Fresh Strings ?
I kako znamo da nije stetan po zdravlje ?
- the bassman
xaxa!jagoda wrote:A od cega je napravljen taj Fresh Strings ?
To je tajna..ako nam vbraca kaze od cega je napravljen,morace da nas ubijeA od cega je napravljen taj Fresh Strings ?

-
loj i ruzine latice
Hehe, ovako to rade profi likovi
http://cgi.ebay.co.uk/Fulltone-69-Sligh ... _500wt_950
Isporuka prve serije krenula juce.

http://cgi.ebay.co.uk/Fulltone-69-Sligh ... _500wt_950
Isporuka prve serije krenula juce.
Danas dolazim za Beograd,ako nekom treba sta od cevi..recite...
To je ona tajna formula sto produzava vek motora, podstice rast kose i sprecava budjanje hleba. Ako nedajbozhe procuri na vrat gitare, ovaj odmah pustiA od cega je napravljen taj Fresh Strings ?
zile i olista.
Očigledno je da moram da se umešam u celu ovu priču,koja je za mene izuzetno mučna.Ne bih ni obratio paznju na ovo pisanje,da me neki drugari nisu upozorili.
Postoje razni rizici,kojih smo kao punoletni svesni.Jedan od rizika je kupovina polovne robe.Uvek sam takvu robu kontrolisao,popravljao ili ne i strogo testirao.Vecim imenima,kao sto je "AKG" se vise veruje, nego nekima za koje se do juce nije culo.I pored toga, oba para slusalica su ispitana i om-metrom i sa signalom.Niko od nas ne moze znati,ko je to sa druge strane tj. kupac.U svom veku sam video razne ljude i svasta su radili svojim tehnickim spravama.Volim da dodjem do resenja i volim zadovoljne ljude,oba forumasa su dobila od mene poruku,jedan pre neki dan, jos bez odgovora,a drugi je dobio danas,istovetan je sadrzaj:
"Postovani,
moram prvo da vas se izvinim zbog neugodnosti u vezi slusalica.Nisam ni mogao da pretpostavim,da tako jedan renomirani proizvodjac,moze da ima tako los proizvod.Prvi par slusalica K321 sam popravio za sebe,nekoliko nedelja sam ih koristio pre objave oglasa.Veceras su me izdale,kao sto su i one kod vas.Ne znam kakva je priroda kvara,ali nije prekid.Jednostavno su lose uradili drajvere.Imam jos pari,ali je u pitanju drugi model.Njih cu testirati ovih dana,pa ako se pokazu dobro,poslacu vam o sopstvenom trosku.Prethodno cu vam najaviti,da bi ocekivali posiljku.
Zao mi je sto je tako i sam sam zrtva obmane.
Pozdrav, Braca. "
Tako stoje stvari.Mislim da je ponuda korektna.Ni na kraj pameti mi nije nikada bilo da nekoga prevarim.Kao sto ste shvatili i sam sam zrtva obmane.Necu da ovde nastavim u stilu napadanja,osudjivanja,o tome kako se vrsi prepiska i cemu prosuta zuc.
Pozdrav svim forumašima.
Postoje razni rizici,kojih smo kao punoletni svesni.Jedan od rizika je kupovina polovne robe.Uvek sam takvu robu kontrolisao,popravljao ili ne i strogo testirao.Vecim imenima,kao sto je "AKG" se vise veruje, nego nekima za koje se do juce nije culo.I pored toga, oba para slusalica su ispitana i om-metrom i sa signalom.Niko od nas ne moze znati,ko je to sa druge strane tj. kupac.U svom veku sam video razne ljude i svasta su radili svojim tehnickim spravama.Volim da dodjem do resenja i volim zadovoljne ljude,oba forumasa su dobila od mene poruku,jedan pre neki dan, jos bez odgovora,a drugi je dobio danas,istovetan je sadrzaj:
"Postovani,
moram prvo da vas se izvinim zbog neugodnosti u vezi slusalica.Nisam ni mogao da pretpostavim,da tako jedan renomirani proizvodjac,moze da ima tako los proizvod.Prvi par slusalica K321 sam popravio za sebe,nekoliko nedelja sam ih koristio pre objave oglasa.Veceras su me izdale,kao sto su i one kod vas.Ne znam kakva je priroda kvara,ali nije prekid.Jednostavno su lose uradili drajvere.Imam jos pari,ali je u pitanju drugi model.Njih cu testirati ovih dana,pa ako se pokazu dobro,poslacu vam o sopstvenom trosku.Prethodno cu vam najaviti,da bi ocekivali posiljku.
Zao mi je sto je tako i sam sam zrtva obmane.
Pozdrav, Braca. "
Tako stoje stvari.Mislim da je ponuda korektna.Ni na kraj pameti mi nije nikada bilo da nekoga prevarim.Kao sto ste shvatili i sam sam zrtva obmane.Necu da ovde nastavim u stilu napadanja,osudjivanja,o tome kako se vrsi prepiska i cemu prosuta zuc.
Pozdrav svim forumašima.
Zao mi je sto nemam vremena da citam sve sto ovde vredno pisete. Ako neko ima bilo kakvo pitanje u vezi onoga sto prodajem i onoga sto zastupam,neka se slobodno javi.
Ovde neke najvise boli "Fresh Strings".Ne znam zbog cega.Taj sam preparat vise poklanjao, nego prodao.Ne zato sto ne valja, nego zato sto je zarada smesna.Uz skoro svaki kabl ili pedalu, dobijan je kao poklon.Kritike su vise nego pozitivne,sto me ne cudi,jer ga i sam koristim duze,nego sto neki na forumu imaju godina.
Mnogima,koji odrastaju i zive u monetarnom sistemu,to ne moze biti jasno,da se neko necim bavi,iskljucivo iz ljubavi i bez novcane koristi.Verovali ili ne i takvi postoje. Je.. mi se za kapitalizam!!! Da sam hteo lovu,odavno bih bio na zapadu.
Pozdrav,svim pravim ljubiteljima muzike.
Ovde neke najvise boli "Fresh Strings".Ne znam zbog cega.Taj sam preparat vise poklanjao, nego prodao.Ne zato sto ne valja, nego zato sto je zarada smesna.Uz skoro svaki kabl ili pedalu, dobijan je kao poklon.Kritike su vise nego pozitivne,sto me ne cudi,jer ga i sam koristim duze,nego sto neki na forumu imaju godina.
Mnogima,koji odrastaju i zive u monetarnom sistemu,to ne moze biti jasno,da se neko necim bavi,iskljucivo iz ljubavi i bez novcane koristi.Verovali ili ne i takvi postoje. Je.. mi se za kapitalizam!!! Da sam hteo lovu,odavno bih bio na zapadu.
Pozdrav,svim pravim ljubiteljima muzike.
@ Bane bass hehe, nadam se da preca radi bez greske 
pozdrav

pozdrav