Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Preprodavci, kupci, polovna oprema, histerija
Jel ima neko ideju koliko ovo moze da vredi? Ja sam potrazio na netu, medjutim najblize sto sam nasao je nesto sto bi moglo biti naslednik ovog pojacala neki "blue 30r", i on kosta oko 200e u thomman-u.
http://www.kupujemprodajem.com/Hughes-a ... -oglas.htm
http://www.kupujemprodajem.com/Hughes-a ... -oglas.htm
na Vintage-u je donji tj. jedini rog dosta ostriji i za nijansu odmaknutiji od tela, na epiphoneu je kraci i kao i na Gibsonu, i headstockci na jednoj i na drugoj su sasvim razliciti
- Guitar_thrill
- MF veteran
ma nema veze sa vezom, ko bi uopste prepravljao epiphonea na vintage i obrnuto, cene si im priblizne, dok ih obradis jos budes u minusu....dweezil wrote:na Vintage-u je donji tj. jedini rog dosta ostriji i za nijansu odmaknutiji od tela, na epiphoneu je kraci i kao i na Gibsonu, i headstockci na jednoj i na drugoj su sasvim razliciti
ma da bre. vidis da na epiphone ima i binding. .
citat sa foruma:Rendisha wrote:Oprezno sa http://www.kupujemprodajem.com/16559-1- ... oglasi.htm
zbog http://www.hi-files.com/forum/index.php ... _p__307494
Vbraca, nesto mi zvuci poznatoLik je prevarant nevidjen. Prosao sam na slican nacin. Slusalice su radile koji sekund mnogo tise od mojih k24p a onda zatajile. Konektro se rasturio pri izvlacenju iz MP3 plejera. Na pitanje da li hoce da vrati pare dobio sam odgovor: "zao mi je sto je takav svet". Samo da napomenem da je covek i clan ovog foruma pod imenom VBRACA. Jos kad se setim da sam prosle nedelje pokusavao naci tranzistore koje je trazio za neki amp. Ovakve ljude treba proterari iz okoline.

Ako su nekome potrebne lampe neka se javi na P.P.Vrhunski kvalitet,NOS lampe,ruske proizvodnje.

ne bih da stajem ni na ciju stranu i da pricam o necemu sto ne znam...
bane bass - audio thinker (Vbracin otac) mi uopste tako ne deluje. poznajem ga licno i imali smo izuzetno korektnu saradnju.

bane bass - audio thinker (Vbracin otac) mi uopste tako ne deluje. poznajem ga licno i imali smo izuzetno korektnu saradnju.

Ja sam narucio i uplatio magicni-famozni Fresh Strings by AudioThinker
...videcu da li to uopste funkcionise ako mi ga ikad posalje 

fresh string je dobra stvar,isplati se. ali ja najvise volim kad stavim nove zice 
ima na limundo bisera u pm! drugar i ja smo provalili (jos uvek nismo sigurni) da neki ljudi imaju fake profile,i da dizu cene tako..
kad budem siguran recicu, na pm. koga bude interesovalo.

ima na limundo bisera u pm! drugar i ja smo provalili (jos uvek nismo sigurni) da neki ljudi imaju fake profile,i da dizu cene tako..
kad budem siguran recicu, na pm. koga bude interesovalo.

Ja nisam nikoga pljuvao, niti prozivao, već prepisao sta su ljudi napisali, i napisao da mi je Viden poznato, čini mi se da je bila afera oko neke ručno pravljene gitare, ovdje na forumu.faks wrote:ne bih da stajem ni na ciju stranu i da pricam o necemu sto ne znam...

groove wrote:Ja sam narucio i uplatio magicni-famozni Fresh Strings by AudioThinker...videcu da li to uopste funkcionise ako mi ga ikad posalje
Nikad nikom ne bih uplatio unapred, ako hoce da trgujemo, ima slanje preko pošte, tkzv "postexpress", pošalji, platiću, dobićeš lovu i priča završena.

^
izuzetno je komplikovan i bojazljiv lik,ako me zajebe za 400 din nek me zajebe...mislim, nije frka ako mi ne posalje, nego je sranje ako mi posalje pa to sto mi posalje qurcu ne valja a jos mi i sjebe gitaru, e onda cemo imati problem
izuzetno je komplikovan i bojazljiv lik,ako me zajebe za 400 din nek me zajebe...mislim, nije frka ako mi ne posalje, nego je sranje ako mi posalje pa to sto mi posalje qurcu ne valja a jos mi i sjebe gitaru, e onda cemo imati problem

hahaha, e buraz u tom slučaju, ja ne bi izazivao djavolagroove wrote:^

Stigao freshStrings, ukratko:
Nista bolje od fast freta, samo komplikovanije i prljavije za koriscenje..efekat na kraju krajeva isti..bzvz.
Nista bolje od fast freta, samo komplikovanije i prljavije za koriscenje..efekat na kraju krajeva isti..bzvz.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa dobro, kontam da je to taman to jer je cena bolja od fast freta, a opet ovde moras da se potrudish vishe...sve je to istogroove wrote:Stigao freshStrings, ukratko: