Pa Englesko trziste je NAJSKUPLJE u evropi... Da, deru...
Ja nisam tvrdio da je cena te gitare 600e... Ja mislim da je njoj vrednost od 400-600e, jer je u perfektnom stanju i ima kofer...
1.Kupio sam svojevremeno jednog ibaneza, roadstar 2 rg530 made in janap, 1984. godiste, u besprekornom stanju.
I kad mi je trebao kesh, prodao sam ga za 450e sa koferom, a to je sve, ali ne i REALNA CENA TE GITARE...
2. Postoji oprema koja ne moze lako da se proda, pa je razmenis, i posle to sto si dobio u trampi mozes da ganjas po ceni koja je trzisna, ili ako ti je cilj da izvuces pare, cifru koliko je kostao prethodni komad opreme ti prodas po jevtinijoj ceni...
Taj jackson se vukao po oglasima, i isao i za neke smesne pare, jer nije prodajna gitara, mislim da je bila i kod Srbe i kod Nikolica i kod Dadula, gitara kosta nova u mitrosu 72.000din. i jako dobro radi, ali jednostavno nije prodajna... Stigla je kod Dadula i on ju je menjao za Kellija sa Markom i kraj price... Covek je odredio cenu koju zeli da dobije, 2. ljudi su skloni cenkanju zato svi stavljaju VECU cenu, dok postoje i ljudi koji jednostavno nece da se cenkaju i kad napisu cenu stoje iza te cene... S toga, cene su podlozne promenljivosti...
Sinisnake, pa covece zar mislis da je gitara prolsa toliku rutu i da joj je opadala cena?
-i mozda je to najbolja gitara na svetu, a ti ne znas, jer je nisi probao, i sta cemo sad? Nadao sam se da si malko bistriji od toga, da ne moram da ti objasnjavam da 1. probas gitaru, pa tek onda pricas o istoj...
NEgo DrGreenthum, kako si ti? Sta ima kod tebe?