Kakvi su utisci?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Šta ja rekoh...Molotov wrote:JA sam eto odustao od rekovskog korga i uzeo DT10BR bas na preporuku Tikija i mogu vam reci da sam zadovoljan bas. Nema greska, prava spravica... na pola puta do profi varijante.
Ja sam odustao o rekovskogKorga samo zato sto je rek skuplji od tunera... nisam jos spreman za takva ulaganja, jer ako kupim rek za 3 komponenta znam da cu ubrzo potrositi pare na nesto da ga popunim, a nemam trenutno kredita za to.
Možda ipak ne treba da odustaneš od rackovskog štimera. Pogledajte kako izgleda rehousing Behringerovog TU-100 štimera u rack:Molotov wrote:JA sam eto odustao od rekovskog korga...
Da, sada sam i ja naišao na sličan problem sa akustičnom gitarom koja je pasivno ozvučena magnetom preko otvora. Pretpostavljam da je u pitanju nizak izlazni nivo magneta koji se ne poboljšava bitno ni kada dodam kompresor između gitare i štimera. Pa sada šta je tu je, koliko para toliko i muzike. Ipak ne žalim što sam uzeo baš TU300 jer mi u potpunosti završava posao za električnu gitaru.MrMoT wrote:Evo i ja da kazem. Kupio sam juce TU300 i... Pa kao i sve ostalo behringer-ovo... Radi ali bash i ne. Koristim ga za bas i za g,d i a zice radi super ali ima bash puno problema sa e zicom. Treba mu malo vremena da pocne da prikazuje kako je nastimana i onda opet pocne da se gubi... Mislim moze se nastimati zica ali moglo bi to i malo bolje da radi. Pitam se kako tek radi sa H zicom na petozicanim basevima.... I da, dodaje neko zujanje ali ne uvek.... A i nesto bash nisam siguran da ce ta plastika izdrzati puno vremena.... Time will tell....
Pa kod svih Korgovih dilera... U Srbiji je to Sky valjda...Funkomat wrote:Gde u stvari ima da se kupi DT-10 i da li neko zna koliko kosta?
Mislim da ga ja jos nigde nisam video... ili nisam obracao paznju.
Očigledno tekstove čitaš površno: u mom uvodnom tekstu ove teme stoji da je DT-10 75 evra, a Korga zastupa Skymusic, naravno.Funkomat wrote:Gde u stvari ima da se kupi DT-10 i da li neko zna koliko kosta?
Mislim da ga ja jos nigde nisam video... ili nisam obracao paznju.
Nisam znao da skymusic zastupa Korg a za cenu sam pitao jer je taj post od pre vise od pola godine.Sava wrote: Očigledno tekstove čitaš površno: u mom uvodnom tekstu ove teme stoji da je DT-10 75 evra, a Korga zastupa Skymusic, naravno.
Da, ok, dugo sam se premišljao da ga uzmem jer je odličan i robustan, ali sam odustao bog cene pa s obzirom da ga koristim u kući uzeo sam Behringer (1.500 din.!) koji ima i strobo sistem između ostalog. U svakom slučaju ako ti treba dobar štimer za scenu i studio ovaj Korg je dobar izbor.Funkomat wrote:Nisam znao da skymusic zastupa Korg a za cenu sam pitao jer je taj post od pre vise od pola godine.Sava wrote: Očigledno tekstove čitaš površno: u mom uvodnom tekstu ove teme stoji da je DT-10 75 evra, a Korga zastupa Skymusic, naravno.
Hvala u svakom slucaju.
Ja imam i Boss TU-12H koji spada u standard i jako je dobar, a ima i mikrofon pa je pogodan i za akustičnu gitaru i druge instrumente. Ima prolaz pa može da se smesti u lanac pedala, ali nema mogućnost prekidanja signala. Ne znam tačnu cenu, ali mislim da je tu kao Korg. Vredi i njega probati.Funkomat wrote:Da i ja imam Behringera nego druga zanimalo nesto kvalitetnije pa sam mu predlozio DT-10...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest