Kakvi su utisci?
Podni štimeri
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Rocket Roll
Re: Podni štimeri
Čestitam(o)!
Kakvi su utisci?
Kakvi su utisci?
- Tiki the Boyler
- Urednik
Šta ja rekoh...Molotov wrote:JA sam eto odustao od rekovskog korga i uzeo DT10BR bas na preporuku Tikija i mogu vam reci da sam zadovoljan bas. Nema greska, prava spravica... na pola puta do profi varijante.
Ja sam odustao o rekovskogKorga samo zato sto je rek skuplji od tunera... nisam jos spreman za takva ulaganja, jer ako kupim rek za 3 komponenta znam da cu ubrzo potrositi pare na nesto da ga popunim, a nemam trenutno kredita za to.
- Rocket Roll
Možda ipak ne treba da odustaneš od rackovskog štimera. Pogledajte kako izgleda rehousing Behringerovog TU-100 štimera u rack:Molotov wrote:JA sam eto odustao od rekovskog korga...

- Rocket Roll
Šta je sve ovo?

Pretpostavljam nema nikakve veze sa tunerom...
Ali ne razumem se u reckove pa nemam pojma

Pretpostavljam nema nikakve veze sa tunerom...
Ali ne razumem se u reckove pa nemam pojma
- Rocket Roll
Koliko je SuperVelcroBoy naveo, tu je MIDI prekidač, plus je ugradio još neku "zezalicu" pored štimera.
Ili, drugim rečima rečeno, pojma nemam, ali izgleda kul.
Ili, drugim rečima rečeno, pojma nemam, ali izgleda kul.
Da, sada sam i ja naišao na sličan problem sa akustičnom gitarom koja je pasivno ozvučena magnetom preko otvora. Pretpostavljam da je u pitanju nizak izlazni nivo magneta koji se ne poboljšava bitno ni kada dodam kompresor između gitare i štimera. Pa sada šta je tu je, koliko para toliko i muzike. Ipak ne žalim što sam uzeo baš TU300 jer mi u potpunosti završava posao za električnu gitaru.MrMoT wrote:Evo i ja da kazem. Kupio sam juce TU300 i... Pa kao i sve ostalo behringer-ovo... Radi ali bash i ne. Koristim ga za bas i za g,d i a zice radi super ali ima bash puno problema sa e zicom. Treba mu malo vremena da pocne da prikazuje kako je nastimana i onda opet pocne da se gubi... Mislim moze se nastimati zica ali moglo bi to i malo bolje da radi. Pitam se kako tek radi sa H zicom na petozicanim basevima.... I da, dodaje neko zujanje ali ne uvek.... A i nesto bash nisam siguran da ce ta plastika izdrzati puno vremena.... Time will tell....
Gde u stvari ima da se kupi DT-10 i da li neko zna koliko kosta?
Mislim da ga ja jos nigde nisam video... ili nisam obracao paznju.
- Tiki the Boyler
- Urednik
Pa kod svih Korgovih dilera... U Srbiji je to Sky valjda...Funkomat wrote:Gde u stvari ima da se kupi DT-10 i da li neko zna koliko kosta?
btw. Obratite pažnju na novu igračku...
PitchBlack se zove...

Jako fino radi. I najljepša stvar je što mu diode ne rade po on/off principu nego se lagano pretapaju jedna u drugu kako vi zavrćete čiviju! Totalno cool...
A i nešto je manji od DT-a što nije nebitna stvar onima koji kubure sa mjestom na boardu!
I da... cijena mu je oko 40EUR!
Očigledno tekstove čitaš površno: u mom uvodnom tekstu ove teme stoji da je DT-10 75 evra, a Korga zastupa Skymusic, naravno.Funkomat wrote:Gde u stvari ima da se kupi DT-10 i da li neko zna koliko kosta?
Nisam znao da skymusic zastupa Korg a za cenu sam pitao jer je taj post od pre vise od pola godine.Sava wrote: Očigledno tekstove čitaš površno: u mom uvodnom tekstu ove teme stoji da je DT-10 75 evra, a Korga zastupa Skymusic, naravno.
Hvala u svakom slucaju.
Da, ok, dugo sam se premišljao da ga uzmem jer je odličan i robustan, ali sam odustao bog cene pa s obzirom da ga koristim u kući uzeo sam Behringer (1.500 din.!) koji ima i strobo sistem između ostalog. U svakom slučaju ako ti treba dobar štimer za scenu i studio ovaj Korg je dobar izbor.Funkomat wrote:Nisam znao da skymusic zastupa Korg a za cenu sam pitao jer je taj post od pre vise od pola godine.Sava wrote: Očigledno tekstove čitaš površno: u mom uvodnom tekstu ove teme stoji da je DT-10 75 evra, a Korga zastupa Skymusic, naravno.
Hvala u svakom slucaju.
Da i ja imam Behringera nego druga zanimalo nesto kvalitetnije pa sam mu predlozio DT-10...
Tiki da li bi ti preporucio taj Pitchblack tuner? Svidja mi se izgled a i cena te spravice, samo me interesuje radi li dobro...
Ja imam i Boss TU-12H koji spada u standard i jako je dobar, a ima i mikrofon pa je pogodan i za akustičnu gitaru i druge instrumente. Ima prolaz pa može da se smesti u lanac pedala, ali nema mogućnost prekidanja signala. Ne znam tačnu cenu, ali mislim da je tu kao Korg. Vredi i njega probati.Funkomat wrote:Da i ja imam Behringera nego druga zanimalo nesto kvalitetnije pa sam mu predlozio DT-10...