Kremasto - ne oshtro, "kompresovano", bez rasipanja zrnevlja distorzije
Transparentni(ji) Overdrajv - Boss BD2 ?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Transparentni(ji) Overdrajv - Boss BD2 ?
Znash ono kad umocish shtapic u eurokrem, e to ti je marshall sa tjubskrimerom, krcne, a u isto vreme slatko. E to slatko ti je kremasto u sistemu atributisanja zvuka
Otprilike mi je to i bilo u mozgu, no problem je u tome što Santana večno svira onaj svoj jedan solo, a mene baš zanima kremasto u kontekstu overdrajv rifaže 
Ja sam mislio na solo, kremasta rifaza hmmm interesantan pojam, ne znam dal' sam ikada cuo tako neshto (osim ako SRV-ovo pljevanje ne nazovemo rifazomnebojsak wrote:Otprilike mi je to i bilo u mozgu, no problem je u tome što Santana večno svira onaj svoj jedan solo, a mene baš zanima kremasto u kontekstu overdrajv rifaže
Santana večno svira onaj svoj jedan solo
Endi je kralj. Pored onakve svirke, vi komentarisete kakav mu je dilej
@guv'nor
Mozda Paul C. Tim/Timmy ?
Oce to, neko voli dilej, neko Endijasub_zer0 wrote:
Endi je kralj. Pored onakve svirke, vi komentarisete kakav mu je dilej![]()
![]()
Meni je njegova svirka fina, ton nak', nit' smrdi nit' mirishe, preferiram RAW-ijastiji ton, if ya know what I mean
Taj neki rad, sve korektno i na mestu, ništa da se istakne ili razmrda.
Kremasta rifaza? Nesto poput ovog?
Prvi put sam chuo za endija gledajuci ovaj snimak, apsolutno me je oduvao. Posle sam se zheshtje smorio kad sam chuo i video da ima shred proshlost ili da svira onako uberljigave baladice kao shto je muzzy postovao. moje lichno mishljenje of course.
Ljubo izvini
Jao, jao...li da svira onako uberljigave baladice
mislim da sam nashao pravi izraz za Andyjev sound
njegov sound je gay-friendly 
A zato se ti posle nisi javljao na temi, smisljao si pravi izraz... Pa ok...
mislish metro?dweezil wrote:mislim da sam nashao pravi izraz za Andyjev soundnjegov sound je gay-friendly
Ma ok, meni licno takodje lezi nesto malo svetlije i ostrije.Meni je njegova svirka fina, ton nak', nit' smrdi nit' mirishe, preferiram RAW-ijastiji ton, if ya know what I mean
Valjda bi trebalo da preferencije samog sviraca budu poslednja, ne tako bitna, stvar koja se posmatra. Odnosno kada ti budes pravio svoj album ili svirao neku svirku/tribute ubaci ono sto tebi odgovara (ne ti konkretno, pricam uopsteno). Malo manje zakerajte, vise uzivajte u muzici
- Rocket Roll
To ti je kao pun ormar odeće. Nećeš svojoj devojci reći "Šta će ti i peta polkadot haljina, zar nemaš već četiri?" Nećeš joj to reći jer će ti ona dati apsolutno logičan i ubedljiv odgovor, posle kog ćeš se osećati kao budala. Intuitivno znaš da postoji razlog...Cortex wrote:...A i choveche daj vishe, znamo se, imash svaki moguci overdrive booster sve shto ti treba josh se zezash sa volume potom dosta shto ja ne radim...
+1sinisake wrote:Jao, jao...li da svira onako uberljigave baladice
plus jos idem na aikido ...