Kremasto - ne oshtro, "kompresovano", bez rasipanja zrnevlja distorzije

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Ja sam mislio na solo, kremasta rifaza hmmm interesantan pojam, ne znam dal' sam ikada cuo tako neshto (osim ako SRV-ovo pljevanje ne nazovemo rifazomnebojsak wrote:Otprilike mi je to i bilo u mozgu, no problem je u tome što Santana večno svira onaj svoj jedan solo, a mene baš zanima kremasto u kontekstu overdrajv rifaže
 ).
 ).Santana večno svira onaj svoj jedan solo

Oce to, neko voli dilej, neko Endijasub_zer0 wrote:
Endi je kralj. Pored onakve svirke, vi komentarisete kakav mu je dilej

A i choveche daj vishe, znamo se, imash svaki moguci overdrive booster sve shto ti treba josh se zezash sa volume potom dosta shto ja ne radim, nisam profi jel, ajde vishe napravi neki bend jedva chekam da slusham uzhivo tvoje majstorije
 A i choveche daj vishe, znamo se, imash svaki moguci overdrive booster sve shto ti treba josh se zezash sa volume potom dosta shto ja ne radim, nisam profi jel, ajde vishe napravi neki bend jedva chekam da slusham uzhivo tvoje majstorije  
Jao, jao...li da svira onako uberljigave baladice

njegov sound je gay-friendly
   njegov sound je gay-friendly  
mislish metro?dweezil wrote:mislim da sam nashao pravi izraz za Andyjev soundnjegov sound je gay-friendly
Ma ok, meni licno takodje lezi nesto malo svetlije i ostrije.Meni je njegova svirka fina, ton nak', nit' smrdi nit' mirishe, preferiram RAW-ijastiji ton, if ya know what I mean

To ti je kao pun ormar odeće. Nećeš svojoj devojci reći "Šta će ti i peta polkadot haljina, zar nemaš već četiri?" Nećeš joj to reći jer će ti ona dati apsolutno logičan i ubedljiv odgovor, posle kog ćeš se osećati kao budala. Intuitivno znaš da postoji razlog...Cortex wrote:...A i choveche daj vishe, znamo se, imash svaki moguci overdrive booster sve shto ti treba josh se zezash sa volume potom dosta shto ja ne radim...
+1sinisake wrote:Jao, jao...li da svira onako uberljigave baladice

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest