Pozz

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
a sta ti znas o behringeru,to je pojacalo koje zivu decu za te pare,sta ce mu distorzn pedala kada ima finu distorziju na njemu....jedino ako ce da koristi pedalu za svirke,ali problem je sinak sto gmx212 nema kod nas nigde da se kupi,e u tome je problem,sve radnje pisu da ga imaju nema ga ni jedna ,ni mitros ni artist systems,pricam za sve njihove expoziture,peavey nije los,ali transtube sserija umeju da budu brutalno dobre,uz njih lezu distorzije ko shlag na tortu.ognjen93 wrote:Peavey classic 30 ako nadjes polovan.....
Nemoj Behringera za te pare prijateljski savet.....
Bolje sve spucaj na pojačalo, posle ćeš lagano da izdvajaš na dva meseca 3 soma dinara i kupiš nešto polovno od pedala........
pa u principu nema nista,sto ne znaci da treba da kupis line 6,to zaboravi,za 390 jura,raspitaj se malo imas neki randall sa onim g2,g3 sranjem koji imaju predlampu,i umeju opako da zvuce,moj savet,sacuvaj jos koji dinar,i reicmo za 700e imasuRk[3] wrote:Ok, ali ako ne ide GMX sta bi islo a da je u tom nekom cenovnom rangu, a da ima 2x12 zvucnike??? Brate, ne bih da uzimam Line6, a vidim da mi se smesi
Prvo ne razgovaraj samnom na taj način(šta ti koj qrac znaš)Born_Dead wrote:a sta ti znas o behringeru,to je pojacalo koje zivu decu za te pare,sta ce mu distorzn pedala kada ima finu distorziju na njemu....jedino ako ce da koristi pedalu za svirke,ali problem je sinak sto gmx212 nema kod nas nigde da se kupi,e u tome je problem,sve radnje pisu da ga imaju nema ga ni jedna ,ni mitros ni artist systems,pricam za sve njihove expoziture,peavey nije los,ali transtube sserija umeju da budu brutalno dobre,uz njih lezu distorzije ko shlag na tortu.ognjen93 wrote:Peavey classic 30 ako nadjes polovan.....
Nemoj Behringera za te pare prijateljski savet.....
Bolje sve spucaj na pojačalo, posle ćeš lagano da izdvajaš na dva meseca 3 soma dinara i kupiš nešto polovno od pedala........
nikolic025 wrote: Ne znam zasto svi kude Line 6,da li ga je neko od Vas "posedovao"?To pojacalo je zver,onaj od 75W,je glasniji od mnogih 100-ki,gruva ko blesav,a pri tom ima odlicne efekte i distorzije,tako je napucano pojacalo,da sam imao pare i kupio footswitch (koji je kod njih preko 100E,mislim na one vece itd) ostavio bih ga,ali mi je bilo mnogo da ulazem,medjutim,kasnije mi je bilo zao...
mislim_stvarno wrote:Ljudi, stvarno mi idete na ganglije (tj neki od vas) kada po svaku cenu pokusavate da progurate lampase... Nije to za svakoga...
-Hocu da sviram black/death/pm metal i treba mi pojacalo?
-Uzmi epiphone velve junior i neku dobru pedalu! Ipak je to laNpas...
Ne!!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest