Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ne gine. Eto, na tebi se u praksi potvrđuje sve ono što smo pričali o čoperski stablisanim ispravljačima. Trebalo je više da pretražuješ forum.muki17 wrote:Znaci,ne gine mi da kupim neki originalni adapter...
ko je pomenuo coperska napajanjaRocket Roll wrote:Ne gine. Eto, na tebi se u praksi potvrđuje sve ono što smo pričali o čoperski stablisanim ispravljačima. Trebalo je više da pretražuješ forum.muki17 wrote:Znaci,ne gine mi da kupim neki originalni adapter...
hvala druzeTufli wrote:Ja imam jako pozitivna iskustva sa Digitech-om.Slaze mi se sa svim pedalama i nema shuma. 300mA je, i sa njim sam preko daisy chain-a napajao 5 pedala (ukljuchujucji delay, reverb i josh 3 pedale) , bez ikakvih problema. Nazovi sve prodavnice pa proveri. Line 6 isto dobro radi ( 200mA) , Behringer (100mA). To su moja iskustva. Eto imash i Zoom u opciji, Funkomat ima pozitivna iskustva takodje.
Moj troši minimum 1.2A, al' mu je stavljeno 3AFunkomat wrote:Delay ti trosi 300??
Meni to malo cudno...
Gde s' to procit'o?
and,how i do it?sinisake wrote:Moze adapter da se modifikuje, cak i onaj obican pijacni, i meni je DE7 delay brujao sa ovim standardnim adapterima.
Posle intervencije - prede.
sinisake wrote:A, 'bem li ga, ne znam sta treba da se uradi, znam samo da moze...
Ma da, baš crpi struju kao nenormalan i može lako da crkne ako je loš trafo ili ako nešto zeza struja. Moraću da kupim surge arrest za svaki slučaj.Funkomat wrote:DL4?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest