Problem sa adapterom
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Problem sa adapterom
E ovako ljudi,uzeo sam adapter Ac/Dc 1000 mA,sve uredno,platio sam oko 1100 din,dao coveku da mi izvuce jos jedan dzek,da bih mogao da napajam 2 pedale.Uzmem ja adapter malo pre i nailazim na sledecu situaciju-Delay,kada se poveze na adapter,jako bruji,i umesto delay efekta,dobija se sum efekat,ali bukvalno..Znaci okinem zicu,i umesto nje,cuje se periodican sum
.Normalno,na baterije nema nikakvih problema.E,sad Boss sd-1,radi,ali isto bruji ko nenormalan..Znaci,ne gine mi da kupim neki originalni adaper,ili...Svaka ideja ili savet -dobrodosao bi... 
- Rocket Roll
Re: Problem sa adapterom
Ne gine. Eto, na tebi se u praksi potvrđuje sve ono što smo pričali o čoperski stablisanim ispravljačima. Trebalo je više da pretražuješ forum.muki17 wrote:Znaci,ne gine mi da kupim neki originalni adapter...
Za te pare si mogao da kupis Zoom-ov adapter koji radi sasvim dobro...
Kupi neki "originalni" pa da se ne sekiras.
Kupi neki "originalni" pa da se ne sekiras.
Znam,zeznuo sam se dosta...Funky,gde ima da se uzme zoom? Bas kada sam bio do mitrosa,pitao sam odmah i za adaptere-digitechov nema,a bossov od cini mi se 200mA je kostao 2350din..a samo delay mi trosi 300mA.. 
Delay ti trosi 300??
Meni to malo cudno...
Gde s' to procit'o?
Nota bi trebala da ima zoom-ove. Ne secam se koliko su bili... Nesto oko 700-800 din.
edit
Sad gledam, trosi 65 ma.
http://www.rainbowguitars.com/accessori ... per/DL8/DD
Meni to malo cudno...
Gde s' to procit'o?
Nota bi trebala da ima zoom-ove. Ne secam se koliko su bili... Nesto oko 700-800 din.
edit
Sad gledam, trosi 65 ma.
http://www.rainbowguitars.com/accessori ... per/DL8/DD
ko je pomenuo coperska napajanjaRocket Roll wrote:Ne gine. Eto, na tebi se u praksi potvrđuje sve ono što smo pričali o čoperski stablisanim ispravljačima. Trebalo je više da pretražuješ forum.muki17 wrote:Znaci,ne gine mi da kupim neki originalni adapter...
Ja imam jako pozitivna iskustva sa Digitech-om.Slaze mi se sa svim pedalama i nema shuma. 300mA je, i sa njim sam preko daisy chain-a napajao 5 pedala (ukljuchujucji delay, reverb i josh 3 pedale) , bez ikakvih problema. Nazovi sve prodavnice pa proveri. Line 6 isto dobro radi ( 200mA) , Behringer (100mA). To su moja iskustva. Eto imash i Zoom u opciji, Funkomat ima pozitivna iskustva takodje.

hvala druzeTufli wrote:Ja imam jako pozitivna iskustva sa Digitech-om.Slaze mi se sa svim pedalama i nema shuma. 300mA je, i sa njim sam preko daisy chain-a napajao 5 pedala (ukljuchujucji delay, reverb i josh 3 pedale) , bez ikakvih problema. Nazovi sve prodavnice pa proveri. Line 6 isto dobro radi ( 200mA) , Behringer (100mA). To su moja iskustva. Eto imash i Zoom u opciji, Funkomat ima pozitivna iskustva takodje.
my bad za 300mA
- BaalBehrit
Moj troši minimum 1.2A, al' mu je stavljeno 3AFunkomat wrote:Delay ti trosi 300??
Meni to malo cudno...
Gde s' to procit'o?
Moze adapter da se modifikuje, cak i onaj obican pijacni, i meni je DE7 delay brujao sa ovim standardnim adapterima.
Posle intervencije - prede.
and,how i do it?sinisake wrote:Moze adapter da se modifikuje, cak i onaj obican pijacni, i meni je DE7 delay brujao sa ovim standardnim adapterima.
A, 'bem li ga, ne znam sta treba da se uradi, znam samo da moze... 
sinisake wrote:A, 'bem li ga, ne znam sta treba da se uradi, znam samo da moze...
- BaalBehrit
Ma da, baš crpi struju kao nenormalan i može lako da crkne ako je loš trafo ili ako nešto zeza struja. Moraću da kupim surge arrest za svaki slučaj.Funkomat wrote:DL4?