al recimo da je neki primat stari hard rock, ali opet i neke stvari koje vuku malo na bluz, ali samo malo, sa onim mutnim tonom
 al recimo da je neki primat stari hard rock, ali opet i neke stvari koje vuku malo na bluz, ali samo malo, sa onim mutnim tonom  takodje ne bih se bunio da ponekad mogu i nesto malo tvrdje da odsviram, mada je to u drugom planu. Uglavnom merkao sam ove Marshalle (evo ih na Sky-ovom sajtu) i imam dilemu izmedju Bluesbreakera, Jackhammera i Guvnor-a. Kod njih su sve 3 iste cene - 50e. Procitao sam gomilu recenzija i naravno sve su manje vise subjektivne, nekom se svidja ovo, nekom ono, ali svi se slazu da su jako dobre izrade i prakticno neunistive.
 takodje ne bih se bunio da ponekad mogu i nesto malo tvrdje da odsviram, mada je to u drugom planu. Uglavnom merkao sam ove Marshalle (evo ih na Sky-ovom sajtu) i imam dilemu izmedju Bluesbreakera, Jackhammera i Guvnor-a. Kod njih su sve 3 iste cene - 50e. Procitao sam gomilu recenzija i naravno sve su manje vise subjektivne, nekom se svidja ovo, nekom ono, ali svi se slazu da su jako dobre izrade i prakticno neunistive.Pa jel ima neko iskustva, i koju bi mi preporucio? Takodje, prihvatam savete u manje-vise istom cenovnom rangu 50-70e
 ali iskreno ove su me nekako najvise privukle.
 ali iskreno ove su me nekako najvise privukle.P.S. Izvinjavam se ako slicna tema postoji, ali na searchu 'marshall pedala' 90% stvari se tice marshallovih pojacala.

)
 )